Life & Style

Σπιτικό παγωτό με μίξερ

Καλοκαίρι σημαίνει παγωτό και σήμερα θα το φτιάξεις εύκολα στο σπίτι σου με μίξερ!

Υλικά

500 γρ. κρέμα γάλακτος 35%
250 γρ. κρύο ζαχαρούχο γάλα
1 κ.σ. εκχύλισμα βανίλιας

Για το σερβίρισμα

σιρόπι σοκολάτας
φουντούκια

Εκτέλεση

Ρίχνουμε στον κάδο του μίξερ την κρέμα γάλακτος και χτυπάμε με το σύρμα σε δυνατή ταχύτητα μέχρι να γίνει σφιχτή σαντιγί.
Προσθέτουμε το ζαχαρούχο γάλα και το εκχύλισμα βανίλιας, και χτυπάμε για ακόμα 1-2 λεπτά μέχρι να δέσει και να σφίξει το μείγμα μας.
Μεταφέρουμε το μείγμα σε μια φόρμα για κέικ διαστάσεων 10×30 εκ. και το καλύπτουμε με διάφανη μεμβράνη.
Μεταφέρουμε τη φόρμα στην κατάψυξη για 2-3 ώρες μέχρι να παγώσει.
Αφαιρούμε από την κατάψυξη και σερβίρουμε με σιρόπι σοκολάτας και φουντούκια.

Πηγή: govastileto.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις