Life & Style

Ξεσπά ο Γρηγόρης Γκουντάρας για την παραίτηση της συζύγου του από τη θέση της Αντιδημάρχου: «Βρε κακομοίρη»

Ο Γρηγόρης Γκουντάρας το βράδυ της Κυριακής έκανε μία ανάρτηση στον λογαριασμό του στο Instagram και στήριξε δημόσια τη σύζυγό του, Ναταλί Κάκκαβα, μετά την παραίτησή της από το δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Σαρωνικού, όπου είχε αναλάβει τη θέση της Αντιδημάρχου.

Μάλιστα ο Γρηγόρης Γκουντάρας δεν δίστασε να ρίξει τα «καρφιά» εναντίον του Δήμου Σαρωνικού.

«Η Νάταλί μου αποφάσισε να ασχοληθεί με τα κοινά γιατί αγαπάει βαθιά τους ανθρώπους… Δύο χρόνια έτρεξε, μόχθησε, πάλεψε και κατάφερε να βγει πρώτη σε σταυρούς σε Καλύβια και Λαγονήσι (κάποιους ενόχλησε πολύ αυτό‼️). Για το έργο που παρουσίασε στο σύντομο χρονικό διάστημα που τέλεσε αντιδήμαρχος μόνο καλά λόγια είχαν να πούνε ΟΛΟΙ (οι δημότες και ΜΟΝΟ εννοώ). Δυστυχώς το κατεστημένο, τα παρεάκια, οι κλίκες και πολλά άλλα δε σπάνε από ανθρώπους που δεν έχουν καμία σχέση με όλο αυτό.

Τελικά είχατε δίκιο όλοι εσείς για αυτά που μου λέγατε την Κυριακή στο κατάμεστο γήπεδο Αναβύσσου στο τουρνουά φιλίας (δεν το πίστευα πως όντως θα γίνει ‼️) Υ.Γ. Βλέπω πολλούς να χαίρονται τώρα, κάποιοι άλλοι τρομαγμένοι να υποκλίνονται στον Καίσαρα (βρε θυμάστε τι μου λέγατε, γιατί φοβάστε;;;) Επίσης για να μην ξεχνιόμαστε οι αλήθειες θα μαθευτούν για να ξέρουν και οι συνδημότες… Τα καλύτερα έρχονται ‼️‼️‼️‼️‼️

Καλή εβδομάδα σε όλους με υγεία. Θα με κάνετε να έχω παραυπνίες, αλλά δε θα τα καταφέρετε… ΚΑΙ ΕΝΑ ΚΟΥΙΖ …Ποιος με πήρε τηλέφωνο βαθιά μετανιωμένος για όλα και μου είπε στις 21:00 θα είμαι σπίτι σου;; Βρε κακομοίρη δεν έχεις καθόλου τσίπα;» έγραψε ο Γρηγόρης Γκουντάρας στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Γρηγόρης Γκουντάρας (@g.goudaras)

Νωρίτερα η Ναταλί Κάκκαβα ανακοίνωσε την παραίτησή της από το δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Σαρωνικού.

Θυμίζουμε η Ναταλί Κάκκαβα στις 17 Δεκεμβρίου είχε ορκιστεί μαζί με όλα τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου, στον Δήμο Σαρωνικού με Δήμαρχο τον Δημήτρη Παπαχρήστου.

Αναλυτικά η ανάρτηση της Ναταλί Κάκκαβα

«Επιστολή ανεξαρτητοποίησης μου.
Κυρία Πρόεδρε του Δημοτικού Συμβουλίου

Κύριε Δήμαρχε.

Δυστυχώς δε χωράει τίποτα καινούργιο, φρέσκο με διάθεση να προσφέρει ανιδιοτελώς, σε αυτό το παρεάκι που διοικεί τον δήμο …
Από την πρώτη στιγμή δεχόμουν και δυστυχώς ανεχόμουν απαράδεκτες συμπεριφορές (τα έχουν ζήσει και άλλοι συνδημότες),από το Δήμαρχο και από ανθρώπους πέριξ αυτού.
Έκανα υπομονή, γιατί έπαιρνα αγάπη και δύναμη από τους συνδημότες μας, αλλά και επειδή θεωρούσα ότι θα καταφέρω να αλλάξω τις συγκεκριμένες νοοτροπίες..
Η ηθική μου όμως, και ο αξιακός μου κώδικας δεν μου επιτρέπουν να παραμείνω σε αυτή την παράταξη ούτε λεπτό παραπάνω..
Θα μάθουν όλη την αλήθεια, πολύ σύντομα όλοι, με αποδείξεις και στοιχεία..
Γιατί όσο και αν προσπαθήσουν κάποιοι να με διαβάλουν, πιστέψτε με ότι η αλήθεια πάντα κερδίζει..
Για το μόνο που νιώθω άσχημα, είναι που πιστεύοντας με όλη μου τη καρδιά και τις δυνάμεις τόσο εγώ όσο και ο σύζυγος μου σε ένα σαθρό, όπως αποδείχτηκε ΑΜΕΣΩΣ μετά το εκλογικό αποτέλεσμα αφήγημα, παρέσυρα τους συνδημότες μου να στηρίξουν αυτή την παράταξη.
Δηλώνω όμως πως θα τιμήσω μέχρι την τελευταία στιγμή την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν, θα είμαι δίπλα τους, όπως ήμουνα πάντα και πάντα απέναντι σε τέτοιες ακραία απολυταρχικές συμπεριφορές.. Εγώ δεν υπήρξα ποτέ πολιτικός και ούτε ποτέ ερωτεύτηκα καρέκλες και αξιώματα.
Με την παρούσα επιστολή δηλώνω την παραίτηση μου από τη Θέση της Αντιδημάρχου και την ανεξαρτητοποίησή μου από την παράταξη Σαρωνικός Ξεκινάμε..», έγραψε η Ναταλί Κάκκαβα.

Πηγή: govastileto.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις