ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ο Κάραγκερ αποκαλύπτει πώς έχασε τις φωτογραφίες από τους πανηγυρισμούς του μυθικού τελικού της Κωνσταντινούπολης

Ο Τζέιμι Κάραγκερ αποκάλυψε ότι ένα από τα μεγαλύτερα απωθημένα του είναι ότι έχασε τις φωτογραφίες από τον εορτασμό της περίφημης νίκης της Λίβερπουλ κόντρα στη Μίλαν, στον τελικό του Champions League στην Κωνσταντινούπολη το 2005.

Ο πρώην αμυντικός της Λίβερπουλ εξήγησε πώς δεν τον είδε κανείς σε καμία από τις φωτογραφίες από τους πανηγυρισμούς του Champions League, καθώς υπέφερε από… κράμπες. Ο Κάραγκερ διηγήθηκε πως το σφίξιμο στον μυ της γάμπας του σήμαινε ότι βρισκόταν στο πίσω μέρος -και εκτός οπτικού πεδίου- των φωτογραφιών που πανηγύριζαν την περίφημη βραδιά στην Κωνσταντινούπολη. Ο Ίαν Ράιτ δεν μπορούσε να πιστέψει αυτά που του έλεγαν.

Μιλώντας στο “Stick to Football”, ο Κάραγκερ είπε: «Μια από τις λύπες μου, όταν ο Τζέραρντ σήκωσε το τρόπαιο, είναι ότι δεν είμαι σε καμία φωτογραφία».

Ο Ίαν Ράιτ απάντησε με δυσπιστία: «Αυτό είναι γ@μημένο εγκληματικό αδερφέ».

Ο Κάραγκερ στη συνέχεια εξήγησε περαιτέρω: «Είμαι πίσω, τεντώνω τη γάμπα μου, επειδή παθαίνω κράμπα στο τέλος του παιχνιδιού. Έτσι, όταν παίρνεις το πλάνο από ψηλά και μπορείς να δεις παίκτες που έχουν παίξει μόνο δύο παιχνίδια – όπως ο δεξιός μπακ, ένα ισπανικό παλικάρι, ο Χοσέμι, είναι ακριβώς μέσα σε αυτό και σε κάθε φωτογραφία – τεντώνω τη γάμπα μου πίσω και σκέφτομαι απλά “Ω, Θεέ μου”, γιατί κάθε φορά που υπογράφω μια φωτογραφία (της Κωνσταντινούπολης), υπογράφω πάνω από το κεφάλι του Χοσέμι!».

Η περίφημη βραδιά της Λίβερπουλ στην Κωνσταντινούπολη εξακολουθεί να θεωρείται ένας από τους σπουδαιότερους τελικούς του Champions League όλων των εποχών. Οι “κόκκινοι” βρέθηκαν να χάνουν με 3-0 από μια ομάδα παγκόσμιας κλάσης της Μίλαν και γύρισαν το παιχνίδι για να ισοφαρίσουν σε 3-3 και να οδηγήσουν το παιχνίδι στα πέναλτι, προτού θριαμβεύσουν από τα 11 βήματα.//Λ.



Πηγή: ertsports.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις