ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

«Μελωδικές Περιπλανήσεις»: Η ετήσια συναυλία της Μικτής Χορωδίας του Μουσικού Συλλόγου Λάρισας

Ο Μουσικός Σύλλογος Λάρισας έχοντας αποκτήσει περίοπτη θέση στα καλλιτεχνικά πράγματα της πόλης μας, έρχεται ξανά σε μουσικό διάλογο με τους πολυάριθμους φίλους του.

Πρόκειται για την ετήσια συναυλία της Μικτής Χορωδίας του Μουσικού Συλλόγου, μια εκδήλωση που πραγματοποιείται κάθε χρόνο αυτή τη περίοδο. Η χορωδία μετά από την εμφάνισή της στο ιστορικό Ζωγράφειο Λύκειο της Πόλης, στο πλαίσιο του 11ου Φεστιβάλ χορωδιών και παραδοσιακών χορών τον περασμένο Μάρτιο υπόσχεται μια υπέροχη χορωδιακή βραδιά.

Πλούσιο και ποιοτικά αξιόλογο είναι το πρόγραμμα της συναυλίας που θα παρουσιάσει η χορωδία και περιλαμβάνει ένα απάνθισμα έργων μεγάλων συνθετών του διεθνούς και ελληνικού ρεπερτορίου καθώς και αποσπάσματα από όπερες. Ειδικότερα, θα παρουσιαστούν έργα των J. Rutter, P.Simon, K.Jenkins, T. Morley, J.Strauss Jr, E.Daniel και G. Verdi. Επίσης η χορωδία θα ερμηνεύσει έργα των Γ. Κωνσταντινίδη, Μάνου Χατζιδάκι, και Γ. Χατζηνάσιου σε χορωδιακές επεξεργασίες του μαέστρου Χ. Κτιστάκη. Στο πιάνο θα είναι η Φρόσω Αστ. Κτιστάκη και ο Γιάννης Λιάπης.

Η συναυλία της Μικτής Χορωδίας του Μουσικού Συλλόγου Λάρισας θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 1η Ιουνίου 2024 και ώρα 8.00 μ.μ στην πάντα φιλόξενη αίθουσα του Δημοτικού Ωδείου Λάρισας.

Προπώληση των εισιτηρίων από σήμερα Τρίτη έως και Παρασκευή και ώρες 11.00-13.00 και 18.00-20.00 στο Δημοτικό Ωδείο Λάρισας

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες