ΛΑΡΙΣΑ

Καπετάνος: «Ιστορία και πολιτισμός ακολουθούν την πόλη της Λάρισας και συνθέτουν τη σημερινή της εικόνα»

Στα εγκαίνια που πραγματοποιήθηκαν για τη μόνιμη έκθεση με τίτλο “Αποκαλύπτοντας τη Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Λάρισας Κωνσταντίνος Κούμας”, έδωσε το παρών ο Λαρισαίος βουλευτής της ΝΔ, Χρήστος Καπετάνος ανάμεσα σε πλήθος Λαρισαίων πολιτών.

Στην άκρως επιτυχημένη εκδήλωση παρουσιάστηκε η μεγάλη ιστορία της Δημόσιας Κεντρικής Βιβλιοθήκης Λάρισας, η οποία κατάφερε να δημιουργηθεί και να εξελιχτεί στην πορεία του χρόνου ξεπερνώντας πολλές δύσκολες στιγμές.

Η προσφορά της, στην πόλη της Λάρισας είναι σπουδαία αλλά και η αγάπη και η στήριξη με κάθε τρόπο των Λαρισαίων, οδήγησαν στο αποτέλεσμα που απολαμβάνουμε σήμερα.

Κατά την ομιλία του ο Χρήστος Καπετάνος τόνισε:

«Η Λάρισα για άλλη μια φορά αποδεικνύει περίτρανα την αγάπη της για τις τέχνες και τα γράμματα. Είναι μια πόλη με έντονο πολιτιστικό στοιχείο και ακολουθεί πιστά την παράδοση εκατοντάδων ετών, όπως την κληρονόμησε από τους προγόνους της. Οι Λαρισαίοι έχουν συμβάλει πολύ στο σημερινό αποτέλεσμα της Δημόσιας Κεντρικής Βιβλιοθήκης και έχουν προσφέρει σπάνιο και παλιό υλικό, χειρόγραφων και παλαίτυπων, τα οποία σήμερα είναι επισκέψιμα από όλους μας, ενώνοντας την ιστορία μας με το παρελθόν, υπό την άριστη επίβλεψη της Διευθύντριας Γεωργίας Τσιάνα.

Η Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Λάρισας, «Κωνσταντίνος Κούμας»αποτελεί ένα στολίδι για την πόλη μας, που αξίζει όλοι να επισκεφθούμε και ιδιαίτερα οι νεότερες γενιές, για να διαπιστώσουν την προσφορά και τη συνέχεια των Λαρισαίων μέσα στο χρόνο».

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες