ΛΑΡΙΣΑ

Ανοίγουν και πάλι από σήμερα Δευτέρα τα Μικροβιολογικά Εργαστήρια της Λάρισας

Ανοίγουν και πάλι από σήμερα Δευτέρα τα Μικροβιολογικά Εργαστήρια της Λάρισας, όπως έκανε γνωστό από χθες Κυριακή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η πρόεδρος της Ένωσης Ιδιωτών Μικροβιολόγων Βιοπαθολόγων Λάρισας Ράνια Σουλτούκη.

Έγραψε συγκεκριμένα: Επιστρέφουμε αύριο Δευτέρα 27 Μάϊου. Ζητούμε συγγνώμη για την ταλαιπωρία που πιθανώς έχετε υποστεί τις τελευταίες ημέρες. Το κλείσιμο των ιατρείων μας , δεν ήταν δική μας επιλογή. Αναγκαστήκαμε να το κάνουμε αφού το κράτος 12 ολόκληρα χρόνια, μας φορτώνει με άδικο τεχνητό χρέος ,το οποίο προκυπτει απο την υπέρβαση του κλειστού προυπολογισμου του , και θέτει σε άμεσο κίνδυνο την επιβίωση όλων των μικροβιολογικών εργαστηρίων της χώρας .

Επιστρέφουμε, όχι γιατί το κράτος μας άκουσε και αποκατέστησε αυτή την κατάφωρη αδικία και παγκόσμια πρωτοτυπία , αλλά διότι η Βουλή έκλεισε εν όψει των Ευρωεκλογών και εν τω μεταξύ θα περιμένουμε να δούμε αν ο Υπουργός Υγείας εφαρμόσει τις υποσχέσεις που έδωσε, οι οποίες βέβαια δεν λύνουν το πρόβλημα αλλά ελπίζουμε ότι αποτελούν την αρχή της επίλυσής του”.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες