ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ναδάλ: «Δεν μπορώ να εγγυηθώ σήμερα ότι είναι το τελευταίο μου Roland Garros»

Ο Ισπανός θρύλος του τένις ρωτήθηκε για το μέλλον του, διευκρινίζοντας πως δεν ξέρει ακόμα αν αυτό το Γαλλικό Grand Slam θα είναι το τελευταίο του, μετά από τους συνεχόμενους τραυματισμούς.

Οι δηλώσεις του Ράφα Ναδάλ:

«Αισθάνομαι καλύτερα από άποψη φυσικής κατάστασης», παραδέχτηκε σε συνέντευξη τύπου στο Παρίσι ο 14 φορές νικητής της διοργάνωσης, που θα παίξει στον πρώτο γύρο του Roland Garros με τον Σάσα Ζβέρεφ. «Έχω λιγότερους περιορισμούς σε σχέση με τρεις-τέσσερις εβδομάδες πριν, χωρίς αμφιβολία. Για το αν είναι το τελευταίο μου Roland Garros, η απάντηση είναι μεγάλη, αλλά θα απαντήσω για να αποφύγω μελλοντικές ερωτήσεις!

Υπάρχει πολύ μεγάλη πιθανότητα να είναι το τελευταίο μου Roland Garros, αλλά δεν θα σας πω ότι είναι 100% το τελευταίο μου, διότι δεν μπορώ να προβλέψω τι θα συμβεί. Ελπίζω να καταλαβαίνετε. Ήταν μεγάλη η διαδικασία της αποκατάστασης με έναν δύσκολο τραυματισμό με τον οποίο υπέφερε για σχεδόν δύο χρόνια και φαίνεται ότι αισθάνομαι καλύτερα τώρα.

Δεν είμαι άνθρωπος που επηρεάζεται επειδή έχασε εδώ και εκεί. Επηρεάζομαι από την αίσθησή μου και η αίσθησή μου είναι καλύτερη σε σχέση με έναν μήνα πριν. Δεν θέλω να κλείσω 100% την πόρτα διότι πρώτα από όλα απολαμβάνω να παίζω. Δεύτερον, ταξιδεύω με την οικογένειά μου και το απολαμβάνουν και εκείνοι. Μου αρέσει που μοιράζομαι τη διαδικασία μαζί τους. Και τρίτον, δεν μπορούσα πριν να εξερευνήσω τον σωστό τρόπο να παίζω σε υγιείς συνθήκες, χωρίς περιορισμούς. Συνεπώς, δώστε μου λίγο χρόνο. Μπορεί σε 1,5 μήνα  να πω αρκετά, δεν μπορώ να συνεχίσω, αλλά σήμερα δεν μπορώ να εγγυηθώ ότι θα είναι το τελευταίο μου. Υπάρχει, ωστόσο, μεγάλη πιθανότητα».//ΓΡ

Πηγή: ertsports.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις