ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Κυνηγάκης: «Να διεκδικήσω το καλύτερο που μπορώ στους Ολυμπιακούς Αγώνες»

Ο Άλκης Κυνηγάκης (ΑΟΠ Φαλήρου) βρίσκεται…σε παραπεταμένο διάστημα προετοιμασίας για τους Ολυμπιακούς Αγώνες «Παρίσι 2024». Αυτός είναι ο κορυφαίος στόχος του κορυφαίου μας πρωταθλητή. Κάθε αγώνας του… στο Σηκουάνα αποσκοπεί.

Νίκησε εύκολα στον αγώνα 5.000μ στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κολύμβησης Μαραθώνιας – Μεγάλων Αποστάσεων (OWS) Ανοικτής Κατηγορίας Ανδρών που διεξάγεται στις εγκαταστάσεις του Ν.Ο. Βουλιαγμένης. Ο χρόνος του: 55.14.9, δεύτερος ο Δημήτρης Νέγρης (ΟΣΦΠ) 56.24.5, τρίτος ο Φίλιππος Θεοφιλόπουλος (ΑΟΠ Φαλήρου) με χρόνο 56.50.7.

Ο Κυνηγάκης μίλησε στην ιστοσελίδα της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδας: «Ένας εξαιρετικός αγώνας, σε τρομερές συνθήκες, τα νερά πεντακάθαρα. Δεν έχετε φανταστεί τι έχουν δει τα μάτια μου σε διοργανώσεις στο εξωτερικό. Είναι ένα πέρασμα αυτό το πρωτάθλημα στη προετοιμασία μου για τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Επόμενος στόχος είναι το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στο Βελιγράδι, δεν θα προετοιμαστώ ιδιαίτερα, θα είναι ένα ακόμα πέρασμα. Στο Παρίσι θα πάω να μπω στον αγώνα και να διεκδικήσω το καλύτερο που μπορώ. Στρατηγική χρειάζεται…Σίγουρα έχουν αλλάξει πολλά πράγματα σε αγωνιστικό επίπεδο σε εμένα από το 2021 στο Τόκιο. Κάθε αγώνας στο open water είναι και ένα μάθημα. Και σήμερα κάτι έμαθα. Κάθε αγώνας είναι διαφορετικός, τώρα είμαι και πιο ώριμος. Φεύγω για προετοιμασία στη Κέρκυρα και πάμε γερά…».

Πηγή: ertsports.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις