Life & Style

Kate Middleton: Εντείνεται η ανησυχία για την υγεία της – Δεν θα εμφανιστεί δημόσια όλο τον υπόλοιπο χρόνο

Η αγωνία για την κατάσταση της υγείας της Kate Middleton εντείνεται, μετά την διάγνωσή της με καρκίνο, καθώς οι πληροφορίες που αφήνει το παλάτι να διαρρεύσουν είναι ελάχιστες και περιορίζονται σε διαβεβαιώσεις ότι η θεραπεία πηγαίνει καλά.

Δεν έχει γνωστό μέχρι στιγμής τι είδους καρκίνο αντιμετωπίζει η Kate Middleton, ωστόσο δημοσιεύματα αναφέρουν ότι πάσχει από καρκίνο της μήτρας ή/ και καρκίνο του παχέος εντέρου.

Η σύζυγος του πρίγκιπα William δεν έχει εμφανιστεί δημοσίως, εδώ και αρκετούς μήνες, ενώ η μια εμφάνιση της μαζί του σε ένα παντοπωλείο σχολιάστηκε ποικιλοτρόπως, καθώς πολλοί σημείωσαν ότι τον πρίγκιπα δεν συνόδευε η ίδια αλλά μια σωσίας της.

Η Kate Middleton σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Beast «δεν θα εμφανιστεί δημοσίως για το υπόλοιπο του έτους. Το ημερολόγιο της Κέιτ για φέτος είναι άδειο. Δεν έχει προγραμματιστεί τίποτα. Μπορεί να μην εμφανιστεί δημοσίως για το υπόλοιπο του έτους».

Βασιλικές πηγές αναφέρουν ότι δεν αποκλείεται η Kate Middleton να επανέλθει με ένα νέο βιντεοσκοπημένο μήνυμα, ενημερώνοντας για την πορεία της υγείας της.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν, ότι η πριγκίπισσα προσπαθεί να περνάει όσο περισσότερο χρόνο μπορεί με την οικογένειά της, ενώ την επόμενη εβδομάδα, θα πάνε με τον πρίγκιπα William στο εξοχικό σπίτι τους στο κτήμα Sandringham.

Πηγή: govastileto.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις