ΛΑΡΙΣΑ

Κανέλλη από Λάρισα: «Αν θέλετε να σωθεί ο τόπος, ψηφίστε ΚΚΕ» – Στο Χατζηγιάννειο η βουλευτής για το βιβλίο «Αντιγόνη στη Χάγη» (φωτό – βίντεο)

«Θεωρούμε ότι είναι πολύ σημαντικό να πηγαίνουμε εμείς στον κόσμο, και να μην περιμένουμε ένας κόσμος απογοητευμένος, κουρασμένος, ταλαιπωρημένος, κλεμμένος, καθημαγμένος, να πηγαίνει να ψηφίσει έχοντας τη δικαιολογία ότι μπορεί να είναι αδιάφορος, γιατί δεν περιμένει τίποτα από τη λυκοφιλία και από τη στρούγκα του χρήματος που είναι οι Βρυξέλες». Αυτά δήλωσε η δημοσιογράφος και βουλευτής του ΚΚΕ κα Λιάνα Κανέλλη κατά την άφιξή της στο Χατζηγιάννειο Πνευματικό Κέντρο Λάρισας για την εκδήλωση του τοπικής Τομεακής Επιτροπής με θέμα «Εναντία στου πολεμικούς σχεδιασμούς ΝΑΤΟ – ΕΕ και την πολεμική εμπλοκή» και την παρουσίαση του βιβλίου «Αντιγόνη στη Χάγη», της κατάθεση της βουλευτού στη δίκη του «Σλόμπονταν Μιλόσεβιτς».

Σε δηλώσεις της η ίδια εξέφρασε την υπερηφάνεια της για τον μεταφραστή – επιμελητή της έκδοσης Αριστείδη Λαμπρούλη. «Είναι ένα νέο παιδί, το οποίο έψαξε και βρήκε από το δικαστήριο της Χάγης όλα τα πρακτικά της κατάθεσής μου όταν ακόμη κανένας δε συνειδητοποιούσε τι σημαίνει ειδικό δικαστήριο» είπε χαρακτηριστικά.

Αφορμώμενη από το περιεχόμενο του βιβλίου σημείωσε «η προφητεία είναι πως μετά από 20 χρόνια, έχω πει στους δικαστές να μη ζήσουμε δεύτερο πόλεμο στην Ευρώπη. Και δυστυχώς εκτός από Αντιγόνη, ήμουν και Κασσάνδρα. Εκτός από το αντιπαρατεθώ με την εξουσία, έπεσα και μέσα. 20 χρόνια μετά έχουμε πόλεμο στην Ουκρανία, με τη χώρα μας στοχοποιημένη. Εύχομαι κάτι: Αντιγόνες θα υπάρξουν πάρα πολλές, Κρέοντες να μην υπάρξουν. Μετά τον Daniel πολλά πράματα μείναν χωρίς κανένα ενδιαφέρον σ’ αυτόν εδώ τον τόπο, σ’ αυτόν εδώ τον κάμπο, σ’ αυτήν εδώ τη Θεσσαλία εκτός από την Αμερικανονατοϊκή βάση του Στεφανοβίκειου. Αν θέλετε να τη χαίρεστε, ψηφίστε τα άλλα κόμματα. Αν θέλετε να σωθεί ο τόπος, ψηφίστε ΚΚΕ».

Δείτε βίντεο:

Δείτε φωτογραφίες:

Φωτό/βίντεο: Κώστας Τσιάρας – onlarissa.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες