ΛΑΡΙΣΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Δικαιώθηκε δύο χρόνια μετά τον πανελλήνιο σάλο για κακοποίηση αλόγων σε χωριό της Λάρισας: «Η προσπάθεια σπίλωσης απέτυχε πλήρως…» (βίντεο)

Όπως αποδείχθηκε δύο χρόνια μετά η επίθεση που είχε δεχθεί ήταν άδικη, καθώς αθωώθηκε από οποιαδήποτε κατηγορία.

Ο λόγος για τον Νίκο Ρεβήσιο ο οποίος είχε βρεθεί στο επίκεντρο για κάποια βίντεο που έκαναν τον γύρο της Ελλάδας δεχόμενος επίθεση και κατηγορίες που αφορούσαν την κακοποίηση αλόγων κατά την διάρκεια του εορτασμού της Αγίας Παρασκευής.

Τα δύο άλογα είχαν εκπαιδευτεί αναλόγως και είχαν προσκυνήσει τις εικόνες για τις ανάγκες μιας μικρής παράστασης στο πλαίσιο του πανηγυριού της Αγίας Παρασκευής.

Τότε είχε ξεσηκωθεί θύελλα διαμαρτυριών από φιλόζωούς και το θέμα οδηγήθηκε στη δικαιοσύνη. Ωστόσο, όπως ο ίδιος ο κ. Νίκος Ρεβήσιος ενημέρωσε με ανάρτησή του δικαιώθηκε καθώς κρίθηκε αθώος για οποιαδήποτε κατηγορία, κάνοντας λόγο για μια μία προσπάθεια να εμφανισθεί μία απολύτως εσφαλμένη εικόνα κακοποίησης των ιπποειδών.

Δείτε την ανάρτησή του:

“Πριν δύο έτη το Αργυροπούλι και εγώ προσωπικά είχαμε γίνει θύματα μίας ακραίας και άδικης επίθεσης με αφορμή τον εορτασμό της Αγίας Παρασκευής και την παρουσία αλόγων. Δυστυχώς υπήρξε μία προσπάθεια να εμφανισθεί μία απολύτως εσφαλμένη εικόνα κακοποίησης των ιπποειδών, να εμφανιστούμε ως βίαιοι θρησκόληπτοι. Και φυσικά, ορισμένοι -για τους δικούς τους ιδιοτελείς λόγους- με στοχοποίησαν προσωπικά. Επέδειξα τεράστια υπομονή. Οι Αρχές ήλεγξαν τις συνθήκες υγιεινής των αλόγων και διαπίστωσαν πως είναι σε άριστη-άψογη κατάσταση. Άλλωστε, όσοι με ξέρουν γνωρίζουν την άγαπη μου για τα άλογα. Και χθες, η Δικαιοσύνη με δικαίωσε, κηρύσσοντας με ΑΘΩΟ οποιασδήποτε κατηγορίας. Η προσπάθεια σπίλωσης τόσο του Αργυροπουλείου όσο και εμού προσωπικά απέτυχε πλήρως. Η αγάπη μου για το χωριό μου (όπως και για τα ήθη και τα έθιμα μας) παραμένει ισχυρή και διαρκής. Ευχαριστώ όσους με στήριξαν όλο αυτό τον καιρό! Θα συνεχίσω να προσπαθώ για το καλό του τόπου μου…».

Δείτε ένα από τα βίντεο που είχε σηκώσει θύελλα διαμαρτυριών:

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες