ΘΕΣΣΑΛΙΑ

Βαρβαρότητα στο Πήλιο: Έστησαν καρτέρι σε τοπικό σύμβουλο και τον ξυλοκόπησαν

«Βεντέτα» για την διανομή ξυλείας άνοιξε οικογένεια με τοπικό σύμβουλο στο Πήλιο. Στον τοπικό σύμβουλο έστησαν καρτέρι τρια άτομα, του έκοψαν τον δρόμο την ώρα που με το αυτοκίνητό του πήγαινε στα κτήματα και τον ξυλοκόπησαν γιατί θεώρησαν ότι τους είχε «κομμένους» από την νόμιμη διανομή ξυλείας, προκειμένου ο ίδιος να εκμεταλλεύεται το μερίδιο τους.

Κατηγορούμενοι για τον ξυλοδαρμό ενός ανθρώπου που όπως αποδείχθηκε ακολουθούσε στη διανομή ξυλείας, για τις οικογένειες που έχουν ανάγκες, όλες τις νόμιμες διαδικασίες, ηταν δυο αδέλφια και ο γιός του ενός. Το «καρτέρι» στήθηκε σε αγροτικό δρόμο στο χωριό της Τσαγκαράδας την πρωτομαγιά του 2017.

Ο τοπικός σύμβουλος είχε μηνυθεί από τους υλοτόμους για υπεξαίρεση της ξυλείας που υποτίθεται είχαν δικαίωμα να λάβουν και εκείνος κατέθεσε μήνυση εναντίον τους για ψευδή καταμήνυση. Οχτώ ημέρες πριν εκδικαστεί η μήνυση του θύματος , του στήσανε καρτέρι και τον «μαύρισαν» στο ξύλο.

Οι τρεις υπαίτιοι καταδικάστηκαν πρωτόδικα και χθες στην έφεση το δικαστήριο διατήρησε τις αρχικές ποινές, δηλαδή δέκα, οχτώ και έξι μηνες φυλάκιση αντίστοιχα.

gegonota.news

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες