Life & Style

Ζώδια: Τρία ζευγάρια που θα ζήσουν ένα «καυτό» καλοκαίρι

Οι σχέσεις είναι σαν περιπέτειες και μερικές φορές, μπορεί να είναι το πιο συναρπαστικό πράγμα που θα ζήσετε ποτέ. Είναι δύσκολο να βρεις έναν σύντροφο ζωής που κάνει κάθε ραντεβού, κάθε ταξίδι ή διαδρομή, ακόμα και μία… επίσκεψη στο σούπερ μάρκετ μια διασκεδαστική εμπειρία. Ωστόσο, αν ανήκετε σε ένα από τα παρακάτω ζώδια, τότε είστε προορισμένοι για ένα καλοκαίρι γεμάτο περιπέτειες και συγκινήσεις.

Κριός και Τοξότης

Ο Κριός και ο Τοξότης έχουν και οι δύο μια απίστευτη λαχτάρα για ζωή. Οι Κριοί είναι φλογεροί και τολμηροί, πάντα με την επιθυμία να ζήσουν τη ζωή τους στο έπακρο, ενώ ο Τοξότης είναι γεμάτος ενέργεια και απορία για τον κόσμο και τη λειτουργία του. Και τα δύο αυτά ζώδια επιζητούν την έξαψη μιας πρόκλησης, οπότε θα αναζητήσουν ευκαιρίες που να εκπληρώνουν τις επιθυμίες τους. Θα ήσασταν το τέλειο ζευγάρι για να δοκιμάσετε ελεύθερη πτώση ή ένα δείπνο στα τυφλά, δοκιμάζοντας περίεργες γεύσεις, χωρίς να βλέπετε. Ό,τι κι αν κάνετε μαζί, θα είναι διασκεδαστικό και γεμάτο ζωή.

Λέων και Ζυγός

Για τους Λέοντες και τους Ζυγούς, το να βρίσκονται στο επίκεντρο της προσοχής είναι παιχνιδάκι. Οι Λέοντες είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση και λατρεύουν τα φώτα της δημοσιότητας, ενώ οι Ζυγοί απολαμβάνουν να είναι παιχνιδιάρηδες, διασκεδαστικοί και ακαταμάχητοι. Επειδή αυτά τα δύο ζώδια ζουν για το χειροκρότημα, οι περιπέτειές τους είναι και οι πιο μεγαλειώδεις. Όλα πρέπει να μοιάζουν με μαγεία για αυτό το ζευγάρι. Ανεβείτε μια βουνοπλαγιά και κάντε ένα ρομαντικό πικνίκ στην κορυφή. Απλά φροντίστε να τραβήξετε πολλές φωτογραφίες για τα social media.

Ταύρος και Παρθένος

Οι σύντροφοι Ταύρος και Παρθένος είναι λίγο πιο προσγειωμένοι όσον αφορά τις περιπέτειές τους. Θέλουν να βιώσουν πράγματα, αλλά ταυτόχρονα μένουν προσγειωμένοι και απολαμβάνουν τις απλές απολαύσεις. Ένα τέλειο ραντεβού για ένα ζευγάρι Ταύρου και Παρθένου μπορεί να είναι η παρατήρηση των άστρων στην εξοχή ή μια βαθιά συζήτηση σε έναν κήπο/πάρκο. Αυτό το δίδυμο θα μπορέσει να βρει ομορφιά σε οτιδήποτε κι αν κάνει, αλλά λαχταράει τις εμπειρίες που θα τους ξεχωρίσουν από τα άλλα ζευγάρια.

Πηγή: enikos.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες