ΛΑΡΙΣΑ

Το κόμμα του «Δημοκράτες» παρουσίασε στη Λάρισα ο Ανδρέας Λοβέρδος: «Πολύ κοντά στο να είμαστε το έκτο κόμμα της ελληνικής πολιτικής σκηνής» (φωτό – βίντεο)

Το νέο του κόμμα με την ονομασία «Δημοκράτες» παρουσίασε στη Λάρισα σήμερα το μεσημέρι της Παρασκευής ο ιδρυτής του, κ. Ανδρέας Λοβέρδος, στο πλαίσιο συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε από κεντρικό ξενοδοχείο της πόλης.

«Θέλουμε να περάσουμε το μήνυμά μας ότι πρώτα από όλα υπάρχουμε», δήλωσε ο κ. Λοβέρδος και αναφέρθηκε στην απογοήτευση και την αδιαφορία των πολιτών, ιδιαίτερα για τις ευρωεκλογές.

Όπως εξήγησε ο κ. Λοβέρδος, το κόμμα «Δημοκράτες» φιλοδοξεί να λειτουργήσει αποκλειστικά στον χώρο του κέντρου, ούτε στα δεξιά ούτε στα αριστερά της πολιτικής γεωγραφίας. «Η δεξιά κρίναμε ότι έχει αποτύχει παταγωδώς, εγκατέλειψε τις βασικές της αρχές, που δημιουργούσαν συνοχή στο πολιτικό σύστημα. Η αριστερά είναι ανύπαρκτη και σ ευρωπαϊκό επίπεδο».

«Έχουμε πόλλη δουλειά να κάνουμε, γιατί κόμμα του κέντρου στην Ελλάδα δεν υπάρχει», τόνισε ο κ. Λοβέρδος. Όπως ανέφερε στη συνέχεια, οι βασικές ιδέες του κόμματός του στρέφονται γύρω από τον σύγχρονο πατριωτισμό και την αγάπη για την Ελλάδα, την ακούραστη προβολή των θέσεων της στο εξωτερικό μέσω της διαπραγμάτευσης, ενώ όπως χαρακτηριστικά τόνισε, πρόκειται για «δημοκράτες και μεταρρυθμιστές πατριώτες».

«Ήρθαμε για να κυβερνήσουμε, όχι για να λέμε λόγια», υπογράμμισε στη συνέχεια, εξηγώντας πως το κόμμα του ευελπιστεί να παραμείνει στην πολιτική σκηνή και μετά το πέρας των ευρωεκλογών, με το ποσοστό που σημειώνουν στις δημοσκοπήσεις να διαφαίνεται ικανοποιητικό για τους ίδιους, ενώ «όσο περνούν οι μέρες θα αυξάνεται. Ξέρουμε ότι θα είμαστε πολύ πάνω από το 3% και φιλοδοξούμε να είμαστε το έκτο κόμμα της ελληνικής πολιτικής σκηνής. Θεωρούμε ότι είμαστε πολύ κοντά σε αυτό».

Δείτε βίντεο:

Δείτε φωτογραφίες:

Ζωή Μπουρουτζή – Φωτό / βίντεο: onlarissa.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες