ΛΑΡΙΣΑ

Καπετάνος από Λουτρό και Άκρη Ελασσόνας: «Στήριξη της γεωργίας και της κτηνοτροφίας, κρατώντας τους νέους ανθρώπους στην επαρχία» (φωτό)

«Να στηρίξουμε ενεργά την ελληνική επαρχία», δήλωσε ο βουλευτής Λάρισας της ΝΔ, κατά την επίσκεψη του στα χωριά, Άκρη και Λουτρό του Δήμου Ελασσόνας, όπου συνάντησε τους κατοίκους των τοπικών κοινοτήτων αλλά και αυτούς που ήρθαν από τις γύρω περιοχές.

Περιοδείες στα χωριά του νομού Λάρισας πραγματοποιεί ο Λαρισαίος πολιτικός, θέλοντας να αποτυπώσει και να μεταφέρει στην Αθήνα την εικόνα της ελληνικής επαρχίας.

Τα χωριά του Δήμου Ελασσόνας στηρίζονται κυρίως στην κτηνοτροφία, τα προβλήματα της οποίας μετέφεραν οι κτηνοτρόφοι της περιοχής που έσπευσαν να συναντήσουν το βουλευτή της ΝΔ.

Ο κ. Καπετάνος αμέσως μετά την περιοδεία του σε Άκρη και Λουτρό Ελασσόνας δήλωσε τα εξής:

«Η στήριξη του πρωτογενούς τομέα που αποτελεί κύρια δραστηριότητα και βασική πηγή εσόδων για την ελληνική επαρχία είναι πρωταρχικό μέλημα τόσο της Κυβέρνησης όσο και του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και το αποδεικνύουν εμπράκτως με τις αποζημίωσεις, τις επιδοτήσεις και τα νέα προγράμματα που ανακοινώνονται ιδιαίτερα το τελευταίο διάστημα.

Η κυβέρνηση αυτή σκύβει πάνω από τα προβλήματα δίχως να τα ωραιοποιεί και προσπαθεί να δίνει λύσεις. Όλα δεν λύνονται όλα όμως μπορούν να απαντηθούν.

Η στήριξη της κτηνοτροφίας σε συνδυασμό με τη νέα τεχνολογία, δημιουργούν σύγχρονες κτηνοτροφικές μονάδες και μπορούν να υπάρξουν κίνητρα στους νέους ανθρώπους για να μείνουν στον τόπο τους και να εξελίξουν το επάγγελμα του κτηνοτρόφου».

Δείτε φωτογραφίες:

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες