Life & Style

Δημήτρης Μακρυνιώτης: Η ατάκα όλο νόημα για τη δικαστική διαμάχη της συντρόφου του με τον Γιώργο Μαζωνάκη

Πρώτο θέμα συζήτησης αποτελούν από χθες τα ασφαλιστικά μέτρα που κατέθεσε ο Γιώργος Μαζωνάκης κατά της αδελφής του, Βάσως. Αντικείμενο της διαμάχης των δυο αδελφών που έδειχναν να είναι ιδιαίτερα και αγαπημένοι, είναι η τουριστική επιχείρηση που διαθέτουν και επεκτείνεται σε εστίαση και διαμονή σε Μύκονο, Πάρο, Κρήτη και Λουτράκι.

Ο σύντροφος της Βάσως Μαζωνάκη και γνωστός pastry σεφ, Δημήτρης Μακρυνιώτης μέσα από τη στήλη του στην απογευματινή εκπομπή Στούντιο 4 στην ΕΡΤ έστειλε το σχετικό μήνυμά.

Συγκεκριμένα, όταν ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος τον πλησίασε και τον ρώτησε τι κάνει, απάντησε: «Πολύ καλά» και συνέχισε λέγοντας: «Επειδή κάποιος άλλος δεν είναι, να ξαναπούμε περαστικά στον πιο τίμιο άνθρωπο που έχω γνωρίσει στη ζωή μου, τη Βασούλα μου. Περαστικά και σιδερένια», είπε για τη Βάσω Μαζωνάκη.

Πρόσφατα ο Δημήτρης Μακρυνιώτης είχε βρεθεί στην άλλη πλευρά της εκπομπής Στούντιο 4 όπου είχε μιλήσει για το σοβαρό αυτοάνοσο που αντιμετωπίζει και τη στήριξη που είχε από τον Γιώργο Μαζωνάκη και την αδερφή του: «Η Βασούλα είναι βράχος. Είναι ωραίο να είσαι τυχερός και να έχεις τέτοιους ανθρώπους δίπλα σου. Ο Γιώργος είναι πολύ θρήσκος και ακολουθώντας τον είδα πράγματα που μου αρέσουν.

Μου έμαθε να μην είμαι νάρκισσος. Όταν δυο-τρεις φορές πήγα να χάσω την μπάλα γιατί νόμιζα ότι είμαι κάποιος, με πήρε τηλέφωνο να πάω να πιω έναν καφέ μαζί του. Και μου είπε μόνο «είσαι ζαχαροπλάστης» και κατάλαβα. Νόμιζα ότι επειδή βγήκα στην τηλεόραση κάτι έγινε, την είχα δει κοσμικός», είχε πει ο pastry chef.

 

Πηγή: govastileto.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις