ΛΑΡΙΣΑ

Βαρουφάκης από Λάρισα: «Οι ευρωεκλογές ευκαιρία να πάρετε θέση μαζί μας, απέναντί τους» (φωτό – βίντεο)

«Οι ευρωεκλογές είναι μια ευκαιρία να πάρετε κι εσείς θέση μαζί μας, απέναντί τους» ήταν το μήνυμα του Γραμματέας του ΜέΡΑ25 κ. Γιάνης Βαρουφάκης, από την πλατεία Ταχυδρομείου, όπου παραβρέθηκε απόψε, το βράδυ της Πέμπτης, για την προγραμματισμένη ομιλία του.

Σε δηλώσεις του προς τους δημοσιογράφους περιέγραψε ένα τοπίο, σύμφωνα με τον οποίο, «συνθέτει μια Ευρώπη και μια Ελλάδα που δουλεύει εναντίον της κοινωνίας».

«Εμείς δεν πρόκειται να σας υποσχεθούμε ψέματα. Δεσμευόμαστε για δύο πράματα. Πρώτον ότι θα εκμαιεύουμε από την ευρωκοινοβούλιο εσωτερική πληροφόρηση που απεργάζονται οι ισχυροί εναντίον σας. Δεύτερον θα τους ξεμπροστιάσουμε, θα τους αναγκάσουμε να πέσουν οι μάσκες, θα τους ξεφτιλίσουμε όπως τους αξίζει. Καταστρέφουν την Ευρώπη, σιγοντάρουν τη γενοκτονία των Παλαιστινίων, μονιμοποιούν έναν πόλεμο στην Ουκρανία…» σημείωσε ο κ. Βαρουφάκης.

Ερωτηθείς για την πορεία του κόμματος στις δημοσκοπήσεις τόνισε πως «δεν μας ενδιαφέρει καθόλου, δεν κάνουμε προβλέψεις. Ο κόσμος θα αποφασίσει στην κάλπη», ενώ στο ενδεχόμενο μελλοντικής «συμπόρευσης» με τον ΣΥΡΙΖΑ, απάντησε «μόνο αν θέλουμε να αυτοκτονήσουμε ηθικά. Ο κ. Κασσελάκης δεν έχει καμία σχέση με την Αριστερά».

Δείτε βίντεο:

Δείτε φωτογραφίες:

Φωτό/βίντεο: Κώστας Τσιάρας – onlarissa.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες