ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Νέες επιτυχίες για τον ΑΣ Λάρισας: Συμμετείχε σε διεθνές πρωτάθλημα στη Σερβία (φωτό)

Με δύο χρυσά και ένα χάλκινο μετάλλιο επέστρεψε ο Αθλητικός Σύλλογος Taekwondo Λάρισας από το Νις της Σερβίας το περασμένο Σαββατοκύριακο 18-19 Μαΐου, όπου διεξήχθη το διεθνές Asteriks Open Tournament και το 8th πρωτάθλημα Asteriks Cup E2, στα οποία έδωσαν το παρόν πάνω από 1300 αθλητές και αθλήτριες από όλο τον κόσμο.

Συγκεκριμένα, συμμετείχε με 5 αθλητές στο βαθμολογούμενο στην παγκόσμια κατάταξη πρωτάθλημα Ε2, κατακτώντας 1 χάλκινο μετάλλιο στην κατηγορία -78 junior male με τον αθλητή Ζμπήτα Γεώργιο.

Στο Asteriks Cup, οι αθλητές Ζμπήτας Γεώργιος στην κατηγορία -78 junior male και Σούπας Γεώργιος στην κατηγορία -48 junior male, ανέβηκαν στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου χαρίζοντας δύο χρυσά μετάλλια στον λαρισινό σύλλογο.

Πολύ καλή εμφάνιση και από τους υπόλοιπους αθλητές και αθλήτριες που συμμετείχαν Ζαλαβρά Γεώργιο, Ιακωβάκη Ειρήνη- Ραφαέλα και Σούπα Ευαγγελία-Ευδοξία, οι οποίοι όμως έμειναν εκτός μεταλλίων, έχοντας πολύ καλή αγωνιστική παρουσία.

Ο ΑΣ Λάρισας συγχαίρει τους αθλητές και τις αθλήτριες για την προσπάθεια, τον Head coach Απόστολο Ιακωβάκη 7ο Dan και όλη την ομάδα υποστήριξης που αποτελείται από την σύμβουλο αθλητικής ψυχολογίας Dr Θεοδώρα Τζατζάκη, την γυμνάστρια υπεύθυνη ενδυνάμωσης Δήμητρα Ασαλουμίδου, τις διατροφολόγους Βαρβάρα Συμεωνίδου και Ειρήνη Πουρνάρα και τον φυσικοθεραπευτή – μασέρ Νίκο Μανάφα, για την εξαιρετική δουλειά τους στο κομμάτι που τους αναλογεί. Τέλος, ευχαριστεί όλους τους γονείς της αγωνιστικής ομάδας, οι οποίοι βρίσκονται συνεχώς δίπλα στα παιδιά τους και κατ’ επέκταση στον σύλλογο.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες