ΛΑΡΙΣΑ

Επαγγελματίες του κλάδου αλουμινίου και σιδήρου συναντήθηκαν για πρώτη φορά στη Λάρισα (φωτό – βίντεο)

«Ραντεβού» στη Λάρισα έδωσαν σήμερα, Παρασκευή 17 Μαΐου, επαγγελματίες του κλάδου των δομικών κατασκευών αλουμινίου και σιδήρου από όλη την Ελλάδα, στο πλαίσιο του 9ου Πανελληνίου Συνεδρίου με τίτλο «Εξελίξεις και προκλήσεις για ένα καλύτερο μέλλον», που ξεκίνησε τις εργασίες του στο ξενοδοχείο Imperial, από την Πανελλήνια Ομοσπονδία Βιοτεχνών Κατασκευαστών Αλουμινίου και Σιδήρου (ΠΟΔΑΣ).

Το συνέδριο διεξάγεται σε συνεργασία με το Σύλλογο Μεταλλοτεχνουργών Λάρισας και Περιχώρων, καθώς και τις εταιρείες Profilmedia και Profilgroup. Σε αυτό συμμετέχουν βιοτέχνες κατασκευαστές, στελέχη βιομηχανίων και άλλοι επαγγελματίες του κλάδου των αρχιτεκτονικών κατασκευών αλουμινίου και σιδήρου, αρχιτέκτονες και μηχανικοί. Επιπροσθέτως, το παρών θα δώσουν εκπρόσωποι κλαδικών φορέων από όλη την επικράτεια.

Ήταν «μια απόφαση που πήραμε πριν από δύο χρόνια, και παρά τα όσα θλιβερά συνέβησαν στη Θεσσαλία, την υποστηρίξαμε» τόνισε σε δηλώσεις του ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας κ. Θεόφιλος Παγιάτης. Επρόκειτο για «ένα σημαντικό γεγονός για τον κλάδο μας, διότι βρίσκουμε την ευκαιρία να συζητήσουμε μεταξύ μας, να πάρουμε αποφάσεις, και να θέσουμε νέους στόχους, τους οποίους θα υπηρετήσουμε μέχρι το επόμενο συνέδριο. Είναι καθοριστικής σημασίας, όπως και η πρώτη φορά που λαμβάνει χώρα στη Λάρισα» συμπλήρωσε.

Το Σάββατο 18 Μαΐου οι εργασίες του συνεδρίου θα πραγματοποιηθούν από τις 10:30 έως τις 19:30, ενώ την Κυριακή 19 Μάϊου οι εργασίες θα διεξαχθούν από τις 10:30 έως τις 14:30. Το συνέδριο περιλαμβάνει μία πλούσια θεματολογία με εξαιρετικούς ομιλητές, η οποία επικεντρώνεται στις παρακάτω θεματικές ενότητες:

  1. Επιχειρηματικότητα & Εξοικονόμηση Ενέργειας
  2. Εξελίξεις & προκλήσεις στον κλάδο του Αλουμινίου
  3. Προϊόντα Αλουμινίου & Αρχιτεκτονική
  4. Αναβάθμιση της Επιχειρηματικότητας με το βλέμμα στο μέλλον
  5. Ευρωπαϊκές Πολιτικές – Πράσινη Επιχειρηματικότητα
  6. Εκπαίδευση – Κατάρτιση – Πιστοποίηση Προσόντων

Κατά τη διάρκεια του συνεδρίου, θα λειτουργεί παράλληλη έκθεση με όλες τις εξελίξεις και τις καινοτομίες του κλάδου των αρχιτεκτονικών κατασκευών αλουμινίου. Η είσοδος για τους επαγγελματίες τους κλάδου, καθώς και για μηχανικούς, αρχιτέκτονες, διακοσμητές κλπ είναι ελεύθερη.

Δείτε βίντεο:

Δείτε φωτογραφίες:

Φωτό/βίντεο: Κώστας Τσιάρας – onlarissa.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες