ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΛΑΡΙΣΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

«Βάλτο αγόρι μου»: Μπασκετική μονομαχία Κουρέτα εναντίον Μαμάκου – Ποιος κέρδισε τελικά; (βίντεο)

Σε μπασκετικούς ρυθμούς κινήθηκε η Λάρισα αυτές τις ημέρες αφού το τουρνουά OLYMPOS 3on3 που έλαβε χώρα στην Κεντρική πλατεία αγκαλιάστηκε από μικρούς και μεγάλους, αλλά και από επώνυμους!

Μεταξύ αυτών ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Δημήτρης Κουρέτας και ο Δήμαρχος Λαρισαίων Θανάσης Μαμάκος με τους δυο τους να “μονομαχούν” επιδεικνύοντας και οι δύο τις αθλητικές τους αρετές!

Προφανώς από το βίντεο νικητής στα… καλάθια αναδείχθηκε ο Δήμαρχος (πιο εύστοχος κι από τον Αμερικανό Αϊζάϊα Κάναν του Ολυμπιακού στο πέμπτο παιχνίδι με την Μπαρτσελόνα) παρότι δεκαετίες τώρα παίζει ποδόσφαιρο και όχι μπάσκετ. Δεδομένου όμως πως ο Περιφερειάρχης είναι ποδηλάτης και δρομέας μεγάλων αποστάσεων, το βέβαιο είναι πως αυτή η «μάχη» δεν έχει τελειώσει ακόμη…

Δείτε το βίντεο:

Για την ιστορία αναφέρουμε πως το τουρνουά «OLYMPOS 3on3» διοργανώθηκε από την Λαρισινή εταιρεία ΟΛΥΜΠΟΣ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗΣ, στο πλαίσιο της καμπάνιας προώθησης του νέου της προϊόντος NUTS 3 ON 3 SEEDS, κρέμα με φυστίκι, κάσιους, φουντούκι και σουσάμι, shea, λιναρόσπορο, που έχει ξετρελάνει τους νέους και όχι μόνο!

newsroom onlarissa.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες