ΘΕΣΣΑΛΙΑ

Η Βολιώτισσα φαρμακοποιός που μπήκε στην αρένα του «Μονομάχου» και εξόντωσε όλους τους αντιπάλους της

Το απόλυτο τηλεπαιχνίδι γνώσεων «Ο Μονομάχος» υπόσχεται δυναμικές, γνωστικές μονομαχίες. Με διάθεση για δυνατές αναμετρήσεις, ο μοναδικός Χρήστος Φερεντίνος προκαλεί τους υποψήφιους μονομάχους να αντιμετωπίσουν 100 αντιπάλους και να διεκδικήσουν έως και 100.000 ευρώ! Ποιος θα καταφέρει να βγει αλώβητος από τη δοκιμασία; Μήπως κάποιος από τους αντιπάλους του θα ανατρέψει την πορεία του προς το μεγάλο χρηματικό έπαθλο; «Ο Μονομάχος» υπόσχεται καθημερινές αναμετρήσεις μέχρι τελικής πτώσεως.

Η Βολιώτισσα φαρμακοποιός που κέρδισε 1.261 ευρώ

Το σημερινό επεισόδιο ξεκίνησε με τον Γιώργο Καλλίδη να μπαίνει ξανά στην αρένα του Μονομάχου, αποφασισμένο να αντιμετωπίσει τον έναν και μοναδικό αντίπαλο του και την επιθυμία να φύγει με όσο το δυνατόν περισσότερα χρήματα!

Στην πρώτη ερώτηση, αν και έχει ακόμα τη βοήθεια του 75% και δεν γνωρίζει την απάντηση, αποφασίζει να ρισκάρει επειδή τα δύο Μ στο ζητούμενο ονοματεπώνυμο της ερώτησης του κάνουν κλικ. Ο αντίπαλος απαντάει λάθος, ισχύει το ίδιο όμως και για τον αστυνομικό που θέλει να εργαστεί στην πρεσβεία της Ταϊλάνδης;

Γίνεται κλήρωση ανάμεσα στους 100 υποψήφιους Μονομάχους και νικήτρια αναδεικνύεται η Χαρά Παντοσοπούλου, φαρμακοποιός από τον Βόλο, από τη θέση 17. Θέλει τα κέρδη να τα δώσει στα δύο παιδιά της για τις σπουδές τους. Εκείνη, χρησιμοποιεί έξυπνα τις βοήθειες, εξοντώνει σιγά- σιγά όλους τους αντιπάλους της και κερδίζει τελικά το ποσό των 1.261 ευρώ!

Ο Χάρης Πετρούτσος από τη θέση 26, είναι ένας ακόμα τυχερός που μπαίνει στην αρένα του Μονομάχου και καλείται να δώσει τη μάχη του εναντίον των 100. Εργάζεται σεζόν στον κλάδο του τουρισμού, στη Σαντορίνη, και ένα όνειρο χρόνων είναι να πάει στην Κούβα.

Πηγή: magnesianews.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες