ΛΑΡΙΣΑ

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη Λάρισα για τη διεξαγωγή του 13ου Ιπποκράτειου Λαϊκού Αγώνα Δρόμου

Η Διεύθυνση Αστυνομίας Λάρισας, αποβλέποντας στην εύρυθμη κυκλοφορία των οχημάτων, στην πρόληψη τροχαίων ατυχημάτων, στην προστασία των συμμετεχόντων αθλητών και λοιπών παραγόντων, στην ομαλή και ασφαλή διεξαγωγή του 13ου Ιπποκράτειου Λαϊκού Αγώνα Δρόμου, ο οποίος θα διεξαχθεί την Κυριακή (12-05-2024) στην πόλη της Λάρισας, αποφάσισε:

1. Τις κατωτέρω προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις με διακοπή της κυκλοφορίας όλων των οχημάτων, την Κυριακή (12-05-2024) κατά την τέλεση του 13ου Ιπποκράτειου Λαϊκού Αγώνα Δρόμου και από ώρα 08:30 ́έως πέρατος αυτού, στις παρακάτω οδούς:

  • Στην οδό Καλλιθέας σε όλο το μήκος της και τις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο.
  • Στην οδό Αθηνάς, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς την οδό Γληνού σε όλο το μήκος της και τις καθέτους αυτής, έως την πρώτη παράλληλο.
  • Στην οδό Γληνού, στο τμήμα αυτής από την οδό Καλλιθέας έως την οδό Σκληρού (Γέφυρα Νυμφών Ναϊάδων).
  • Στην οδό Σκληρού, στο τμήμα αυτής από την οδό Γληνού έως την οδό Αρχιεπισκόπου Δωροθέου.
  • Στην οδό Αρχιεπισκόπου Δωροθέου, στο τμήμα αυτής από την οδό Σκληρού έως την οδό Γρηγορίου Λαμπράκη.
  • Στη οδό Γρηγορίου Λαμπράκη, σε όλο το μήκος της και τις καθέτους αυτής, έως την πρώτη παράλληλο.
  • Στην οδό Ανδρέα Παπανδρέου, στο ρεύμα κυκλοφορίας από τον κυκλικό κόμβο Αλκαζάρ έως τη συμβολή του με την ανώνυμη βοηθητική του οδό.
  • Στην ανώνυμη βοηθητική οδό δεξιά της Νέας Περιφερειακής Κοζάνης, σε όλο το μήκος της.
  • Στην οδό Πάρνηθος, το ρεύμα κυκλοφορίας προς την οδό Ανδρέα Παπανδρέου και στο τμήμα αυτού από την οδό Μοράβα έως την οδό Ανδρέα Παπανδρέου.
  1. Η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται, σύμφωνα με όλες τις προσωρινές πληροφοριακές και ρυθμιστικές πινακίδες που θα τοποθετηθούν από τους διοργανωτές και τις υποδείξεις των τροχονόμων.
  2. Οι διοργανωτές, υποχρεούνται καθ’ όλη τη διάρκεια των προσωρινών κυκλοφοριακών ρυθμίσε- ων να τοποθετούν και να συντηρούν την οδική σήμανση, τις απαιτούμενες πινακίδες σήμανσης, αντανακλαστικά προειδοποιητικές και πληροφοριακές πινακίδες σύμφωνα με την ισχύουσα Νο- μοθεσία και γενικά να λαμβάνουν κάθε απαιτούμενο μέτρο, ώστε να εξασφαλίζεται με αποκλει- στική μέριμνα και ευθύνη τους η ομαλή και ασφαλής διεξαγωγή της κυκλοφορίας των οχημάτων στην περιοχή τέλεσης εν λόγω αγώνα. Επιπλέον σε κάθε περίπτωση πρέπει να υποστηρίζουν την ταχεία διέλευση οχημάτων έκτακτης ανάγκης (ασθενοφόρα, πυροσβεστική και Αστυνομία).
  3. Της παρούσας εξαιρούνται τα οχήματα άμεσης ανάγκης και επέμβασης (Ασθενοφόρα- Πυροσβεστική-Πολιτική Προστασία).
  4. Τα χρονικά διαστήματα των ανωτέρω κυκλοφοριακών ρυθμίσεων, δύνανται να παραταθούν ή να μειωθούν και πέραν των καθορισμένων ωρών, εφόσον οι κυκλοφοριακές συνθήκες επιβάλλουν αυτό.
  5. Οι παραβάτες της παρούσας, θα διώκονται και τιμωρούνται, σύμφωνα με τις διατάξεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.
Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες