ΘΕΣΣΑΛΙΑ

Βόλος: Ποιες είναι οι πραγματικές πληρότητες εν όψει Πάσχα – “Αγκάθι” η βραχυχρόνια μίσθωση σε διάσπαρτα διαμερίσματα στο κέντρο της πόλης

Στο 50 με 60% κυμαίνεται αυτή την ώρα η πληρότητα στα ξενοδοχειακά καταλύματα της χερσαίας Μαγνησίας, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει στο TheNewspaper.gr ο αντιπρόεδρος του Ινστιτούτου Τουριστικών Προβλέψεων του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος Κώστας Λεβέντης. Όπως επισημαίνει ο έμπειρος τουριστικός πράκτορας η Μαγνησία διαθέτει στο σύνολό της 7.500 κρεβάτια και αυτή την ώρα είναι ανοιχτά τα 2.500. Άρα έτσι προκύπτουν και τα στοιχεία της πραγματικής πληρότητας , μέχρι και αυτή την ώρα τουλάχιστον, στο χερσαίο κομμάτι του νομού.

Το ζητούμενο σύμφωνα με τον κ Λεβέντη είναι πως θα διαμορφωθεί το τελικό νούμερο των διανυκτερεύσεων ώστε να αποτυπωθεί και σε στοιχείο που θα ανταποκρίνεται στην πληρότητα των καταλυμάτων.

Την ίδια ώρα μεγάλο “αγκάθι” εξακολουθεί να παραμένει η βραχυχρόνια μίσθωση σε διαμερίσματα, που όπως αναφέρει ο κ Λεβέντης, είναι διάσπαρτα ξενοδοχεία στο κέντρο του Βόλου και συχνά πυκνά λεωφορεία ξεφορτώνουν κόσμο στη καρδιά της πόλης με αποτέλεσμα να έχει ηχηρό αντίκτυπο στις ξενοδοχειακές επιχειρήσεις, οι ιδιοκτήτες των οποίων παλεύουν για να επιβιώσουν.

Πηγή: thenewspaper.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες