ΛΑΡΙΣΑ

Επίσκεψη της Διευθύντριας Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Λάρισας στο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Γιάννουλης

Το Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Γιάννουλης, επισκέφθηκε, την Παρασκευή 26 Απριλίου 2024, η Διευθύντρια Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Λάρισας, κ. Καραγιώργου Αικατερίνη, προκειμένου να συγχαρεί εκ του σύνεγγυς, και να ευχαριστήσει τους μαθητές και τις μαθήτριες, καθώς και τον Σύλλογο Διδασκόντων της Σχολικής Μονάδας, για την επιτυχία τους στην ετήσια πασχαλινή δράση της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Λάρισας, κατά την οποία μαθητές και μαθήτριες των Δημοτικών Σχολείων και Νηπιαγωγείων, φιλοτεχνούν πρωτότυπες ζωγραφιές που εκφράζουν το πασχαλινό μήνυμα, ώστε να επιλεχθεί εξ αυτών η ευχητήρια κάρτα της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Λάρισας, όπως επίσης και του Τμήματος Εκπαιδευτικών Θεμάτων και των Σχολικών Δραστηριοτήτων της Διεύθυνσης.

Κατά το φετινό Διαγωνισμό, στον οποίο συμμετείχαν δεκάδες σχολικές μονάδες και εκατοντάδες μαθητές/τριες, με εξαιρετικά και ευφάνταστα στο σύνολό τους μαθητικά έργα, με κριτήρια: 1) την αυθόρμητη έκφραση, 2) την ολοκληρωμένη σκέψη ως προς την έκφραση του θέματος, 3) την τεχνική ικανότητα, 4) τη χρήση διαφορετικών τεχνικών, 5) τη δημιουργικότητα και φαντασία, και 6) το μήνυμα που εκπέμπει, επιλέχθηκε η εικαστική δημιουργία των μαθητών/τριών του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Γιάννουλης, ώστε να κοσμεί την ευχητήρια κάρτα της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Λάρισας. Αξίζει να σημειωθεί ότι για τις άλλες δύο (2) ανωτέρω κάρτες, επιλέχθηκαν οι εικαστικές δημιουργίες του 2ου Νηπιαγωγείου Λάρισας και του Νηπιαγωγείου Ζάππειου, αντίστοιχα.

Οι μαθητές και οι μαθήτριες του Ειδικού Δημοτικού Σχολείο Γιάννουλης, υποδέχθηκαν με ενθουσιασμό, την κ. Καραγιώργου, ψάλλοντας τα κάλαντα του Λαζάρου, και προσφέροντάς της, πασχαλινές λαμπάδες και ζωγραφιές, τις οποίες με μεράκι και επιμέλεια φιλοτέχνησαν κατά τις ημέρες που προηγηθήκαν, κι εκείνη ανταπέδωσε προσφέροντας στα παιδιά πασχαλινά αρτοσκευάσματα και γλυκίσματα, τα οποία δώρισαν η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Λάρισας και οι Ελληνικές Υπεραγορές Σκλαβενίτης Α.Ε.Ε..

Κατά την επίσκεψη στο χώρο του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Γιάννουλης, η Διευθύντρια Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Λάρισας, κ. Καραγιώργου Αικατερίνη, ενημερώθηκε για τις δράσεις της Σχολικής Μονάδας και συνεχάρη το Διδακτικό και Βοηθητικό προσωπικό, για το σπουδαίο και πολυδιάστατο έργο που προσφέρουν, διαβεβαιώνοντας την αδιάκοπη προσωπική μέριμνά της, για όσα αφορούν τις σύγχρονες προκλήσεις της Ειδικής Αγωγής, και ευχόμενη στο σύνολο της σχολικής κοινότητας, καλό Πάσχα, με υγεία και αγάπη.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες