Viral

Άνδρας πίνει 25 ποτήρια κρασί για κάθε χιλιόμετρο που τρέχει στο Μαραθώνιο του Λονδίνου

Τρέξιμο με κρασί; Και όμως γίνεται.

Ο Tom Gilbey, ένας έμπορος κρασιού, έγινε viral στο TikTok αυτή την εβδομάδα, αφού ανέβασε ένα βίντεο με τον εαυτό του να γεύεται εν κρυπτώ ένα ποτήρι κρασί κατά τη διάρκεια κάθε μιλίου του μαραθωνίου του Λονδίνου.

Μιλώντας στην εφημερίδα The Guardian μετά την εκδήλωση, ο Gilbey δήλωσε ότι ο μαραθώνιος πήγε «πολύ καλά», προσθέτοντας: «Είναι η πρώτη μου εμπειρία που πάει τόσο λάθος και νιώθω μεγάλη τιμή»

Στο βίντεο, ο Gilbey φαίνεται να σταματάει για να μαντέψει την ποικιλία του κρασιού, τη χώρα προέλευσης και τη σοδιά του ποτού. Κατάφερε να μαντέψει επτά σωστά και δεκατέσσερα σχεδόν σωστά, ενώ έκανε τέσσερα λάθη.

«Είναι για ένα σπουδαίο φιλανθρωπικό ίδρυμα»

Μερικά από τα κρασιά που δοκίμασε ο Gilbey ήταν ένα Pinot Noir της Βουργουνδίας του 2018 στην πρώτη του στάση μέχρι ένα γαλλικό Suav Blanc του 2023 στην τελευταία του στάση.

«Αν ήταν καλό, μπορεί να το κατάπινα, και αν ήταν κακό, πήγαινε στο δρόμο»

Ο Gilbey έτρεξε στον μαραθώνιο του Λονδίνου για να συγκεντρώσει χρήματα για το Sobell House Hospice, το οποίο, όπως είπε, «περιέθαλψε και φρόντισε» τη μητέρα του τις τελευταίες ημέρες της.

View this post on Instagram

A post shared by Tom Gilbey (@tomgilbeywine)

Μιλώντας στην εφημερίδα The Guardian μετά την εκδήλωση, ο Gilbey δήλωσε ότι ο μαραθώνιος πήγε «πολύ καλά», προσθέτοντας: «Είναι η πρώτη μου εμπειρία που πάει τόσο λάθος και νιώθω μεγάλη τιμή».

«Είναι απλά απίστευτο και είναι υπέροχο, γιατί αυτό είναι το νόημα», συνέχισε ο άνδρας, ο οποίος, σύμφωνα με το δημοσίευμα, ολοκλήρωσε τον αγώνα σε τέσσερις ώρες και σαράντα ένα λεπτά.

«Είναι για ένα σπουδαίο φιλανθρωπικό ίδρυμα, το οποίο είναι  ένα από τα πολλά νοσοκομεία που δουλεύουν σκληρά».

«Ήμουν τελείως εξαντλημένος»

Όσο για το πώς απέφυγε να μεθύσει ή να νιώσει ζαλισμένος κατά τη διάρκεια του αγώνα, ο Gilbey είπε ότι έπινε μόνο μικρές γουλιές ή έφτυνε το κρασί αφού το δοκίμαζε.

«Αν ήταν καλό, μπορεί να το κατάπινα, και αν ήταν κακό, πήγαινε στο δρόμο», εξήγησε.

Όταν τελείωσε ο αγώνας, ο Gilbey δήλωσε στον Guardian ότι γιόρτασε το κατόρθωμά του πίνοντας ένα ποτήρι σαμπάνια.

«Ήμουν τελείως εξαντλημένος, τελείως απορροφημένος, αλλά ήταν μια τόσο υπέροχη μέρα και η ατμόσφαιρα είναι τόσο καταπληκτική που δεν περιγράφεται με λόγια, οπότε πραγματικά, δεν έχει σημασία πόσο επώδυνο είναι», είπε.

*Με πληροφορίες από: People

Πηγή: in.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις