ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΛΑΡΙΣΑ

Η EXALCO συγχαίρει τον ΝΟΛ για την άνοδο στην Α1 κατηγορία – Συνάντηση Βρούτση-Καντώνια στις εγκαταστάσεις της εταιρείας (φωτό)

Μια σπουδαία διάκριση έφερε η ομάδα υδατοσφαίρισης Ναυτικός Όμιλος Λάρισας- EXALCO. Η ομάδα πόλο ανδρών κατάφερε μετά από 13 χρόνια να επιστρέψει στην Α1 εθνική κατηγορία! Οι προσπάθειες όλων, της Διοίκησης, των προπονητών και των αθλητών έφεραν καρπούς και πλέον θέτουν νέους στόχους για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Η διάκριση αυτή μας κάνει ιδιαίτερα περήφανους. Ευχόμαστε από καρδιάς θερμά συγχαρητήρια και δεσμευόμαστε για τη συνεχή υποστήριξη της ομάδας σε κάθε της προσπάθεια.

Με αφορμή την άνοδο του ΝΟΛ- EXALCO αλλά και την χρόνια χορηγική υποστήριξη της EXALCO στα αθλητικά δρώμενα της Λάρισας, ο Αν. Υπουργός Αθλητισμού, κ. Βρούτσης Γιάννης, επισκέφθηκε τις εγκαταστάσεις της εταιρίας όπου συναντήθηκε με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο κ. Καντώνια Γιώργο. Κατά τη συνάντηση ο υπουργός συνεχάρη ιδιαίτερα για την επιτυχία του ΝΟΛ-EXALCO αλλά και για την συμβολή της EXALCO στον αθλητισμό γενικότερα. Συζητήθηκαν αρκετά θέματα που αφορούν τον αθλητισμό της πόλης, καθώς και της χώρας.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες