ΛΑΡΙΣΑ

Εξοπλισμό ειδικών προδιαγραφών παρέδωσε στο ΠΓΝΛ το Παράρτημα Λάρισας της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας (φωτό – βίντεο)

Στην προσφορά κλινοστρωμάτων ειδικών προδιαγραφών για το τμήμα Ογκολογικής Κλινικής του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου προχωρήσει σήμερα το μεσημέρι της Τετάρτης το Παράρτημα Λάρισας της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας.

Πιο συγκεκριμένα, ο εξοπλισμός που παραδόθηκε αφορά 30 κλινοστρώματα ειδικών προδιαγραφών τα οποία έχουν όλα τα τεχνικά χαρακτηριστικά που απαιτούνται για τα σύγχρονα τμήματα χημειοθεραπείας των ογκολογικών νοσοκομείων.

Η αγορά αυτού του εξοπλισμού είναι το αποτέλεσμα των επιτυχημένων διοργανώσεων της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας, του Χριστουγεννιάτικου Gala, καθώς και του Santa Run Nation Larissa, «μετά τη δέσμευση και την ολοκλήρωση όλων των εκδηλώσεων της προηγούμενης χρονιάς, προκειμένου να ανανεωθεί ο εξοπλισμός της κλινικής, προσφέροντας ανακούφιση στους ασθενείς» όπως δήλωσε η πρόεδρος του Παραρτήματος Λάρισα της Ελληνικής Αντικαρκινικήε Εταιρείας, κ. Ράνια Σουλτούκη και ευχαρίστησε θερμά όλους του χορηγούς.

«Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους δωρητές», απηύθυνε και ο Διοικητής του ΠΓΝΛ, κ. Δημήτρης Κατσικονούρης και τόνισε πως «είναι μια συνεχόμενη δωρεά που αναβαθμίζει ένα τμήμα, το οποίο πραγματικά υποφέρει».

Επόμενος στόχος της , σύμφωνα με την κ. Σουλτούκη, η συγκέντρωση όσο τον δυνατόν μεγαλύτερου χρηματικού ποσού για την αγορά γυναικείων περουκών, προκειμένου να στηρίξει γυναίκες που δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα, γεγονός σημαντικό για την ψυχολογική κατάσταση τώρα σθενων κατά τη διάρκεια της χημειοθεραπείας.

Δείτε φωτογραφίες:

Φωτό/βίντεο: Κώστας Τσιάρας 

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες