ΛΑΡΙΣΑ

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η Πασχαλινή Αγορά Αγάπης του Συλλόγου Γονέων του 7ου Δημοτικού Λάρισας (φωτό)

Την Κυριακή 21 Απριλίου, ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων διοργάνωσε με μεγάλη επιτυχία την Πασχαλινή Αγορά Αγάπης, προσφέροντας στους μαθητές, τους γονείς και την ευρύτερη κοινότητα μια όμορφη εμπειρία που συνδύασε διασκέδαση, κοινωνική συμμετοχή και αλληλεγγύη! Όπως επισημαίνεται την ανακοίνωση του Συλλόγου, η συμμετοχή στην εκδήλωση ήταν αξιοσημείωτη και πραγματικά ανεκτίμητη!

Τα χειροποίητα διακοσμητικά και ο πασχαλινές λαμπάδες έκλεψαν την παράσταση με την ομορφιά και τη λεπτομέρεια που είχαν στην κατασκευή τους. Πραγματικά εντυπωσιακά δημιουργήματα!
Τα παιδιά πέρασαν υπέροχα στην αυλή του 7ου Δημοτικού σχολείου που ήταν γεμάτη παιχνίδι και διασκέδαση! Το παιχνίδι με τους γρίφους και τις δοκιμασίες που προετοίμασε και διεξήγαγε η διευθύντρια, κυρία Ζαφειρία Λούτσου, καθώς και το αγαπημένο κυνήγι των αυγών χάρισαν αμέτρητα παιδικά χαμόγελα!

Η διοργάνωση ήταν άψογη και όλοι απολαύσαμε μια όμορφη Κυριακή γεμάτη χαμόγελα και χαρούμενα πρόσωπα! Θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά όλους εσάς που συμμετείχατε και μας στηρίξατε!
Λίγο πιο χαρούμενος από τους υπόλοιπους έφυγε ο νικητής της μεγάλης κλήρωσης για το αρνί 10 κιλών, ο κύριος Κώστας Φουρίκος! Συγχαρητήρια!

Πολύ σημαντικό είναι επίσης να αναφέρουμε ότι με την ευγενική συνεισφορά των παρευρισκόμενων, συγκεντρώσαμε πολλά κιλά τρόφιμα για το Γηροκομείο Λάρισας, βοηθώντας έτσι συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη σε μια ιδιαίτερα συμβολική κίνηση. Τα τρόφιμα που συγκεντρώθηκαν θα τα παραδώσουν παιδιά του σχολείου μας, σε μια νέα δράση του Συλλόγου που θα πραγματοποιηθεί άμεσα.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες