ΛΑΡΙΣΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Μητροπολίτης Λαρίσης Ιερώνυμος: «Το πρόβλημα δεν είναι μέσα στο ναό, άλλα το έξω που “μιλάει” το τσίπουρο και έχουμε θεματάκια» (βίντεο)

Μετά την παρέμβαση του Αρχιεπισκόπου Ιερώνυμου για τις επιθέσεις σε πολιτικούς, με αφορμή την ψήφιση του νόμου για τα ομόφυλα ζευγάρια και τα διάφορα περιστατικά που συμβαίνουν σε εκκλησίες, ο Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος, τοποθετήθηκε σε τηλεοπτική εκπομπή σήμερα το πρωί, αναφέροντας τα εξής:

«Ο μακαριότατος όχι μόνο λόγω ηλικίας, αλλά και τρόπου φιλοσοφίας ζωής έχει αποδείξει ότι σοφά παρεμβαίνει για να προσέχουμε, ακριβώς επειδή είναι μια ευαίσθητη περίοδος αυτή τη στιγμή ενόψει της Μ. Εβδομάδας, ενόψει μιας προεκλογικής περιόδου σε εξέλιξη, ενόψει κάποιων πραγμάτων που προηγήθηκαν και λόγω της συσσωρευμένης πικρίας και της οργής που παρατηρείται στην ελληνική κοινωνία. Έκανε μια δήλωση για να αποφύγουμε διάφορα άσχημα γεγονότα μέσα στους ναούς μας. Όχι μόνο την Μ. Εβδομάδα. Το πρόβλημα είναι μετά το Πάσχα, που υπάρχουν πολλά πανηγύρια και εκεί το πρόβλημα είναι όχι τόσο μέσα στο ναό, αλλά έξω, όπου μιλάει το τσίπουρο και έχουμε θεματάκια.

Δείτε το βίντεο:

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες