ΘΕΣΣΑΛΙΑ

Στην Καρδίτσα αύριο ο Κυρ. Μητσοτάκης: Θα ανακοινώσει το πρόγραμμα αποκαταστάσεων για τη Θεσσαλία

Το Μουζάκι επιλέχθηκε, από το Υπουργείο Μεταφορών και Υποδομών για να πραγματοποιηθεί η παρουσίαση των αποκαταστάσεων ζημιών από τα ακραία καιρικά φαινόμενα του περασμένου Σεπτεμβρίου σε σιδηροδρομικές, οδικές και σχολικές υποδομές.

Η παρουσίαση θα γίνει την Τρίτη 23 Απριλίου, στις 12 το μεσημέρι, στο Δημοτικό Κινηματοθέατρο Μουζακίου, παρουσία του πρωθυπουργού, για την έλευση του οποίου σας ενημέρωσε νωρίτερα το KarditsaLive.Net. Επίσης, θα παραστούν αυτοδιοικητοί απ’ όλη την Θεσσαλία, για να παρακολουθήσουν και να ενημερωθούν για τον τρόπο διάθεσης των 1,4 δισεκατομμυρίων ευρώ.

Εν τω μεταξύ τις τελευταίες ώρες υπάρχει έντονη φημολογία ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν θα μείνει μόνο στα της παρουσίασης αλλά θα προχωρήσει και σε ανακοίνωση ίδρυσης Σχολής Αστυνομίας στο Μουζάκι.

Στο πλαίσιο του ρεπορτάζ αναζητήσαμε πληροφορίες επί του θέματος και μάθαμε ότι όντως υπάρχει μία σειρά ενεργειών που δείχνουν προσπάθεια δημιουργία Σχολής που θα στεγαστεί εκεί που σήμερα βρίσκεται η Μαθητική Εστία Μουζακίου. Σε μέρος του εν λόγω κτιρίου στεγάζεται προσωρινά το Κ.Υ. Μουζακίου που σχετικά σύντομα θα μετακομίσει στο νέο κτίριο που κατασκευάστηκε, οπότε μένει κενό.

Το κατά πόσο θα επαληθευθεί ή όχι η φημολογία θα το γνωρίζουμε αύριο όταν και θα μιλήσει ο πρωθυπουργός από το βήμα στο Δημοτικό Κινηματοθέατρο.

Πηγή: karditsalive.net

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες