ΛΑΡΙΣΑ

Κέλλας με εργαζόμενους των ΟΕΒ: Αποκαθίστανται οι αδικίες στις εργασιακές τους σχέσεις

Μετά την παρέμβασή του στην Επιτροπή Παραγωγής και Εμπορίου και στο Νομοσχέδιο του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας για το εργασιακό μέλλον των εργαζομένων στον ΟΔΥΘ, ο Βουλευτής ΝΔ Ν. Λάρισας, Χρήστος Κέλλας, συναντήθηκε σήμερα στη Βουλή με αντιπροσωπεία εργαζομένων στους Οργανισμούς Εγγείων Βελτιώσεων (ΟΕΒ) και στον Γενικό Οργανισμό Εγγείων Βελτιώσεων (ΓΟΕΒ).

Ο Λαρισαίος πολιτικός συζήτησε με τους Γιώργο Βαρδούλη, Διευθυντή του ΓΟΕΒ Θεσσαλίας, Αχιλλέα Σταυροθεόδωρο, εργαζόμενο στον ΤΟΕΒ Ταουσάνης, Ιουλία Αγγελακοπούλου, Νομική Σύμβουλο των ΟΕΒ, και τον Σωκράτη Χρυσόμαλλο, εργαζόμενο στον ΓΟΕΒ Θεσσαλίας οι οποίοι, μετά και από πρωτοβουλία του, παρέστησαν στην ακρόαση φορέων της αρμόδιας κοινοβουλευτικής επιτροπής, για να εκθέσουν τις απόψεις τους για το υπό συζήτηση νομοσχέδιο.

Μετά την ανάδειξη των αδικιών σε βάρος των υπαλλήλων των ΟΕΒ, ως προς την αναγνώριση προϋπηρεσίας και την μισθολογική τους κατάσταση, αλλά και την μεταχείρισή τους, σε περίπτωση κατάργησης του Οργανισμού Διαχείρισης Υδάτων Θεσσαλίας, ο Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, κ. Θεόδωρος Σκυλακάκης αναγνώρισε το δίκαιο αίτημά τους και θα καταθέσει άμεσα σχετική νομοθετική ρύθμιση στο παρόν νομοσχέδιο, που θα αίρει τις υφιστάμενες αδικίες.

Οι εκπρόσωποι των ΟΕΒ – ΓΟΕΒ ευχαρίστησαν τον κ. Κέλλα για την έμπρακτη στήριξη του στα προβλήματα που δημιουργούνται αναφορικά με το εργασιακό τους μέλλον, μετά την μεταφορά των υπαλλήλων των ΟΕΒ στον ΟΔΥΘ. Ο κ. Κέλλας, από την πλευρά του, εξέφρασε την ικανοποίηση για την εξέλιξη, ευχαριστώντας τον Υπουργό για την άμεση ανταπόκριση στο δίκαιο αίτημα των εργαζομένων.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες