ΛΑΡΙΣΑ

Επικοινωνία Καπετάνου με Λυκουρέντζο για τις εκτιμήσεις ζημιών των Αμυγδαλοπαραγωγών

Με πρωτοβουλία του βουλευτή της ΝΔ του νομού Λάρισας Χρήστου Καπετάνου πραγματοποιήθηκε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Πρόεδρο του ΕΛΓΑ Ανδρέα Λυκουρέντζο, αναφορικά με το θέμα των εκτιμήσεων στις αμύγδαλοκαλλιέργειες και τα πενιχρά ποσοστά, με τα οποία, όπως αναφέρουν οι παραγωγοί εκτιμήθηκαν οι ζημιές στο νομό Λάρισας και ειδικότερα σε Δομένικο, Δελέρια-Ροδιά, Όσσα, Καλοχώρι κλπ.

Ο Λαρισαίος πολιτικός ζήτησε από τον Πρόεδρο του ΕΛΓΑ, να υπάρξει τρόπος επανεξέτασης όσων στρεμμάτων, υπάρχει αίτημα ότι έχει γίνει κάποιο ακούσιο λάθος στις εκτιμήσεις των γεωπόνων του τοπικού ΕΛΓΑ.

Ο Πρόεδρος του Οργανισμού, ανέφερε ότι το θέμα εξετάζεται, σε συνεργασία με τις υπηρεσίες του τοπικού ΕΛΓΑ.

Ο Χρήστος Καπετάνος, κατόπιν συνομίλησε και με τον διευθυντή του ΕΛΓΑ Θεσσαλίας Σπύρο Σπυρόπουλο, ο οποίος κινήθηκε στο ίδιο πλαίσιο με τον Πρόεδρο του Οργανισμού.

Τέλος ο Λαρισαίος βουλευτής, ευχαρίστησε τον κ. Λυκουρέντζο, καθώς και τους υπαλλήλους του τοπικού ΕΛΓΑ, για το σπουδαίο έργο που έχουν επιτελέσει και ζήτησε την όσο το δυνατόν μεγαλύτερη ευελιξία στο θέμα των Αμυγδαλοπαραγωγών που έχουν υποστεί πολλαπλές ζημιές στις καλλιέργειες τους τόσο από παγετό, όσο και από τις θεομηνίες.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες