ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Η Ford γιορτάζει τα 60 χρόνια της εμβληματικής Mustang με νέες εκδόσεις

Παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στην Παγκόσμια Έκθεση της Νέας Υόρκης στις 17 Απριλίου 1964

Πρόκειται για ένα μοντέλο συνώνυμο της διασκέδασης, της ελευθερίας και των επιδόσεων. Ο λόγος για την Ford Mustang η οποία φέτος συμπληρώνει 60 χρόνια ιστορίας.

Η Mustang παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στην Παγκόσμια Έκθεση της Νέας Υόρκης στις 17 Απριλίου 1964. Πολύ γρήγορα κατάφερε να καταρρίψει τα στερεότυπα, σημειώνοντας ρεκόρ πωλήσεων κατά το πρώτο έτος κυκλοφορίας της με περισσότερα από 418.000 αυτοκίνητα.

Φέτος γιορτάζει τις έξι δεκαετίες συνεχούς παραγωγής του μοντέλου. Ετσι η Ford παρουσιάζει δύο νέες εκδόσεις για την Ευρώπη. Η νέα Mustang California Special η οποία δίνει μια μοντέρνα πινελιά σε μια ειδική έκδοση που πρωτοπαρουσιάστηκε το 1968, τονίστηκε στο ΑΠΕ ΜΠΕ.

Παράλληλα, οδεύοντας προς ένα ηλεκτρικό μέλλον στην Ευρώπη, η Ford επεκτείνει για πρώτη φορά την οικογένεια της ηλεκτρικής Mustang Mach-E με την εταιρεία να ανοίγει τα βιβλία παραγγελιών στις 30 Απριλίου για την Mustang Mach-E Rally. Με την ευκαιρία των γενεθλίων της Ford Mustang ανακοινώνονται επίσης οι πρώτες λεπτομέρειες για τη διαδικασία παραγγελίας της νέας Mustang GTD.

Πηγή: news.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις