ΛΑΡΙΣΑ

Μπίστης από Λάρισα: «Πολύ ισχυρό και μάχιμο» το ψηφοδέλτιο της Νέας Αριστεράς για τις Ευρωεκλογές (φωτό – βίντεο)

Για ένα «ψηφοδέλτιο μάχης» της Νέας Αριστεράς, το οποίο είναι έτοιμο από χθες με τα ονόματα των υποψηφίων για τις Ευρωεκλογές στη Θεσσαλία και που σήμερα ή αύριο θα ανακοινωθεί και επισήμως έκανε λόγο ο κ. Νίκος Μπίστης, μέλος του Κεντρικού Πανελλαδικού Συντονιστικού και Εκλογικού Συντονιστικού του κόμματος, στο πλαίσιο συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε σήμερα το μεσημέρι της Πέμπτης σε κεντρικό ξενοδοχείο της Λάρισας.

«Είναι ένα ψηφοδέλτιο που για κανέναν υποψήφιο ή υποψήφια δεν ντρεπόμαστε. Μακάρι να το μπορούσαν να το πούνε και τα άλλα πολιτικά κόμματα», σημείωσε ο ίδιος. «Εμείς προτιμούμε να κινηθούμε με υποψηφίους με κύρος στην περιοχή τους, αλλά και πανελλαδικό. Θα ακούσετε ονόματα από τον πολιτισμό τα οποία έχουν συνδοευσει την πολιτιστική διαδρομή αυτού του τόπου τα τελευταία χρόνια».

Όπως ανέφερε, δύο από τις υποψηφιότητες της Νέας Αριστεράς προέρχονται από την πόλη της Λάρισας. Πρόκειται για την οικονομολόγο, κ. Ζωή Ακριβούλη, για την οποία δήλωσε πως «όλη η αριστερά στη Λάρισα θα πρέπει να είναι υπερήφανη, καθώς και για την επίσης οικονομολόγο, κ. Κατερίνα Φλώρου. «Δεν είναι εύκολο να έχει δύο υποψηφίους στους σαράντα δύο», υπογράμμισε ο κ. Μπίστης για την πόλη μας, περιοχή που χαρακτήρισε «σημαντική, λόγω των προβλημάτων που αντιμετωπίζει».

Σε ένα «πολύ ισχυρό και μάχιμο ψηφοδέλτιο» γενικότερα στη Θεσσαλία αναφέρθηκε επιπλέον ο κ. Μπίστης, κάνοντας ειδική αναφορά στον καθηγητή, κ. Νικήτα Μιλόπουλο από τον Βόλο, ο οποίος, όπως δήλωσε, είχε προβλέψει την κακοκαιρία Daniel, «με την ιδιότητα του ανθρώπου που θα προτείνει λύσεις».

«Εμείς οργανώνουμε με επίκεντρο τη Λάρισα εκδήλωση με την πρότασή μας στα ζητήματα αυτά. Φαίνεται ότι το master plan, το οποίο έφεραν οι Ολλανδοί είναι κομμένο και ραμμένο στα μέτρα της Κυβέρνησης και των επιχειρηματικών συμφερόντων», τόνισε ο ίδιος καταληκτικά.

Δείτε βίντεο:

Δείτε φωτογραφίες:

Φωτό/βίντεο: Κώστας Τσιάρας 

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες