ΑΕΛ

ΑΕΛ: Η ώρα των ανανεώσεων πλησιάζει με τον Δερμιτζάκη να χτίζει πλάνο διετίας

Το ερχόμενο Σάββατο αρχίζει ο δεύτερος γύρος των πλέι οφ, με την ΑΕΛ να βρίσκεται δέκα βαθμούς πίσω από τον Λεβαδειακό που είναι το απόλυτο φαβορί της ανόδου. Η ομάδα της Βοιωτίας θέλει τρεις βαθμούς για να εξασφαλίσει και τυπικά την άνοδο, ενώ η ΑΕΛ πρέπει ταυτόχρονα να κερδίσει και τα τέσσερα παιχνίδια.

Ποιος είναι όμως ο στόχος της ΑΕΛ; Σύμφωνα με όσα είπε στους παίκτες ο τεχνικός Παύλος Δερμιτζάκης, η ομάδα πρέπει να παίξει καλά και να πάρει όσο το δυνατόν περισσότερους βαθμούς μέχρι το τέλος. Δε θα έλεγε όχι στο απόλυτο των δώδεκα βαθμών.

Ποιοι παίκτες θα παίξουν; Στο παιχνίδι με τη Νίκη Βόλου η ΑΕΛ θα παραταχθεί με μια μόνο αλλαγή αυτή του Βενετικίδη αντί του Σουλούκου, αν και πάλι υπάρχουν αμφιβολίες. Ο Στάμου ξεκίνησε τις προπονήσεις, αλλά ο Γιανναράκης θα είναι πιθανόν παρτενέρ του Ηλιάδη, ενώ ο μόνος που χτυπάει την «πόρτα» της ενδεκάδας από τους θεωρητικά αναπληρωματικούς είναι ο Μιχάλης Τσουμάνης. Ίσως τον δούμε αλλαγή…

Βέβαια εκτός από τα παιχνίδια των πλέι οφ υπάρχει το μεγάλο ερωτηματικό της αδειοδότησης και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι ποδοσφαιριστές έχουν εξοφληθεί ή διακανόνισαν ποσά μέχρι την ημερομηνία που προβλέπεται από τη διαδικασία της αδειοδότησης.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι έχουν γίνει προτάσεις για ανανέωση συμβολαίων σε παίκτες και βέβαια θεωρείται δεδομένη η παραμονή Δερμιτζάκη, αφού δεσμεύεται με διετές συμβόλαιο στην ΑΕΛ. Πάντως όλα θα ξεκαθαρίσουν μέχρι τέλη Ιουνίου…

Εφημερίδα Ελευθερία / Σωτήρης Κέλλας

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες