ΛΑΡΙΣΑ

Το Δημοτικό Συμβούλιο Νεολαίας Δήμου Λαρισαίων στο Θεσσαλικό Θέατρο

Επίσκεψη στο Θεσσαλικό Θέατρο πραγματοποίησαν τα μέλη της Επιτροπής Παιδείας, Πολιτισμού & Αθλητισμού του Δημοτικού Συμβουλίου Νεολαίας του Δήμου Λαρισαίων στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Θεάτρου (27 Μαρτίου).

Τα μέλη συναντήθηκαν με τον Αντιδήμαρχο Τουρισμού & Εξωστρέφειας και Πρόεδρο του Θεσσαλικού Θεάτρου κ. Φώτη Τζατζάκη ο οποίος τους ξενάγησε μαζί με τον Προϊστάμενο Τεχνικών του Θεσσαλικού Θεάτρου κ. Νίκο Γεωργάκη στους χώρους του θεάτρου (αίθουσα θεάτρου «Κώστας Τσιάνος», θέατρο «Αυλή του Μύλου», βεστιάριο, γραφεία διοίκησης), ενώ είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν από κοντά το πολύτιμο και ιστορικό αρχείο του Θεσσαλικού Θεάτρου (αφίσες, προγράμματα, μακέτες κ.α.) το οποίο βρίσκεται σε διαδικασία ψηφιοποίησης.

Ξεχωριστή στιγμή αποτέλεσε η συνάντηση μας με τους ηθοποιούς της υπέροχης παράστασης  «το Καπλάνι της Βιτρίνας» που αποτελεί παραγωγή του Θεσσαλικού Θεάτρου και παίζεται αυτή την περίοδο.

Αφού ολοκληρώθηκε η ξενάγηση , τα μέλη της επιτροπής ενημερώθηκαν από τον Αντιδήμαρχο για την μακρά πορεία του Θεσσαλικού Θεάτρου, το οποίο είναι το πρώτο Δημοτικό Περιφερειακό Θέατρο που ιδρύθηκε στην Ελλάδα και φέτος κλείνει 40 χρόνια πλούσιας δράσης (ως ΔΗΠΕΘΕ). Ήδη, στο πλαίσιο του εορτασμού του έχουν δρομολογηθεί δράσεις στις οποίες συζητήθηκε και η συμμετοχή του Δημοτικού Συμβουλίου Νεολαίας σε αυτές.

Τέλος, και οι δυο πλευρές (Δημοτικό Συμβούλιο Νεολαίας Δήμου Λαρισαίων και Θεσσαλικό Θέατρο) δεσμεύτηκαν για στενότερη συνεργασία, με στόχο την συνδιοργάνωση δράσεων προς όφελος των νέων του Δήμου Λαρισαίων.

Link Youtube Video https://youtube.com/shorts/q0oyCoA-zEY?feature=share

Εκ του προεδρείου.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις