ΠαρασκήνιοΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Ο Λαρισαίος και το άγνωστο παρασκήνιο του πορίσματος του ΣΥΡΙΖΑ για το πολύνεκρο δυστύχημα στα Τέμπη

Μύγα στο σπαθί του δε σήκωσε ο Βασίλης Κόκκαλης σε ότι αφορά τη σύνταξη του πορίσματος του ΣΥΡΙΖΑ για το πολύνεκρο σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη. Όπως μαθαίνω, παρά τις εκ των έσω πιέσεις που υπήρξαν ειδικά τα τελευταία εικοσιτετράωρα, ώστε το πόρισμα να μην «αγγίξει» τα έργα και τις ημέρες του ΣΥΡΙΖΑ ως κυβέρνηση, δηλαδή τον τότε υπουργό Χρήστο Σπίρτζη, ο Λαρισαίος εισηγητής στην αρμόδια εξεταστική επιτροπή έθεσε θέμα ηθικής, ενώ φέρεται να διεμήνυσε στην ηγεσία του κόμματος πως «δε μπορεί σε ένα τόσο σοβαρό ζήτημα να βάλουμε την μικροπολιτική πάνω από τα δεκάδες αθώα θύματα».

Εν τέλει το πόρισμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης επιρρίπτει σοβαρές (έως ποινικές) ευθύνες στον πρώην υπουργό της Ν.Δ. Κώστα Καραμανλή, αλλά ταυτόχρονα αφήνει σαφείς αιχμές για τη μη υλοποίηση της περιβόητης σύμβασης 717, κάτι που ευθέως αναφέρεται σε όλες τις σχετικές κυβερνητικές περιόδους του παρελθόντος.

«Δεν πέρασε του Κόκκαλη, πέρασε η κοινή λογική… Αν είναι δυνατό να βλέπουμε με έγχρωμα γυαλιά μία τέτοιου μεγέθους εθνική τραγωδία» σχολίαζε μετά την κατάθεση του πορίσματος στο onlarissa.gr στενός συνεργάτης του Λαρισαίου βουλευτή…

Α.Ρ.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες