ΛΑΡΙΣΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Σοκ στη Λάρισα: Συνελήφθη γιατρός για ασέλγεια σε βάρος της 3χρονης κόρης του – Τι λέει στο onlarissa.gr o δικηγόρος του

Στις φυλακές Γρεβενών κρατείται ο 47χρονος γιατρός που διέμενε στο Στόμιο της Λάρισας και που κατηγορείται ότι ασέλγησε στο 3 ετών παιδί του.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 47χρονος με καταγωγή από τα Τρίκαλα, συνελήφθη προ ημερών όταν επέστρεφε το παιδί στη μητέρα του με την οποία έχει πάρει διαζύγιο.

Είχε προηγηθεί καταγγελία στο «Χαμόγελο του παιδιού» ότι ο 47χρονος ασέλγησε στο παιδί του μέσα στο αυτοκίνητό του, στην περιοχή του Σιδηροδρομικού Σταθμούς την Λεπτοκαρυά Πιερίας.

Το onlarissa.gr επικοινώνησε με τον δικηγόρο του κατηγορούμενου κ. Γιάννη Αργυρόπουλο ο οποίος τόνισε πως ο εντολέας του αρνείται τα πάντα, παραπέμποντας σε δικαστικές διαμάχες και προστριβές που ταλανίζουν το ευρύτερο οικογενειακό περιβάλλον.

Σε ότι αφορά την καταγγελία, εξηγεί πως ο πατέρας τάιζε το παιδί μέσα στο αυτοκίνητο.  Σύμφωνα με τον κ. Αργυρόπουλο ήδη έχει ολοκληρωθεί η ιατροδικαστική εξέταση από την οποία δεν προκύπτει κάτι το μεμπτό, ενώ εκκρεμεί η ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη.

Ο 47χρονος έχει προσφύγει κατά της απόφασης προφυλάκισής του στο Συμβούλιο Πλημελειοδικών.

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΛΑΡΙΣΑΣ

Σε δήλωση ότι κανένα ενεργό μέλος του Ιατρικού Συλλόγου Λάρισας δεν εμπλέκεται σε υπόθεση ασέλγειας, προχώρησε ο πρόεδρος, Κωνσταντίνος Γιαννακόπουλος, έπειτα από δημοσίευμα που ανέφερε ότι γιατρός από την περιοχή της Λάρισας προέβη σε ασελγείς πράξεις σε βάρος της ανήλικης κόρης του.

Ειδικότερα, κατά τον κ. Γιαννακόπουλο: “Κανένας γιατρός ενεργό μέλος του Ιατρικού μας Συλλόγου δεν εμπλέκεται στην υπόθεση ασέλγειας εις βάρος της ανήλικης κόρης του”.

newsroom onlarissa.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες