ΛΑΡΙΣΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Λάρισα: Ανήλικος ο δράστης του χθεσινού άγριου επεισοδίου βίας στην Κεντρική πλατεία – Ενημερώνεται ο Εισαγγελέας

Και δεύτερο περιστατικό βίας μέσα σε μία εβδομάδα μεταξύ νεαρών ατόμων -και συγκεκριμένα ανηλίκων- έλαβε χώρα στην Κεντρική πλατεία της Λάρισας το απόγευμα του Σαββάτου.

Όπως κατέγραψε χθες Σάββατο το onlarissa.gr, το συμβάν σημειώθηκε λίγο πριν τις 6:30 το απόγευμα όταν, για άγνωστη ως στιγμής αιτία, δύο ανήλικοι “πιάστηκαν” στα χέρια, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό του ενός. Σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα, ο νεαρός δέχτηκε χτύπημα από γόνατο στο κεφάλι, για το οποίο χρειάστηκε να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες από σταθμό του ΕΚΑΒ. Άμεση ήταν η άφιξη της Αστυνομίας στο σημείο, που ξεκίνησε τη διεξαγωγή έρευνας για τα ακριβή αίτια του περιστατικού.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, τα δύο ανήλικα αγόρια, θύτης και θύμα, καθώς και οι γονείς τους, βρέθηκαν χθες το βράδυ στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας, η οποία επιλαμβάνεται του θέματος, ενώ πρόκειται να ενημερωθεί και ο Εισαγγελέας Ανηλίκων.

Αξίζει να σημειωθεί πως μόλις το περασμένο Σάββατο, 17 Φεβρουαρίου είχε λάβει χώρα ανάλογο περιστατικό, περίπου την ίδια ώρα μάλιστα στον χώρο της Κεντρικής πλατείας, σημείο όπου αποτελεί σύνηθες φαινόμενο να συγκεντρώνονται παρέες νεαρών ατόμων, σχολικής συνήθως ηλικίας. Στο εν λόγω περιστατικό εμπλέκονταν δύο κορίτσια ηλικίας 12 και 13 ετών, τα οποία συνελήφθησαν στο πλαίσιο του αυτοφώρου για τον τραυματισμό συνομήλικής τους, η οποία είχε μεταφερθεί με τραύματα στο νοσοκομείο.

Δείτε φωτογραφίες από το χθεσινό συμβάν:

newsroom onlarissa.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες