ΛΑΡΙΣΑ

Λάρισα: «Ώρα αποφάσεων» για τους αγρότες – Κατάμεστο το Πολιτιστικό Κέντρο της Νίκαιας για την κρίσιμη σύσκεψη (φωτό – βίντεο)

Σε εξέλιξη, παρουσία εκατοντάδων παραγωγών, βρίσκεται αυτή τη στιγμή η προγραμματισμένη πανελλαδική σύσκεψη των μπλόκων, στο Πολιτιστικό Κέντρο της Νίκαιας.

«Η συμμετοχή στέλνει ένα δυνατό μήνυμα και προς την Κυβέρνηση και προς τον ελληνικό λαό: πως έχουμε σοβαρό πρόβλημα επιβίωσης αλλά μπορούμε με τον αγώνα μας να ανατρέψουμε πολιτικές και να επιβάλλουμε λύσεις προς όφελός μας… Πρέπει να δούμε πως θα οργανώσουμε καλύτερα τις κινητοποιήσεις μας, πως θα ασκήσουμε τη μέγιστη πίεση ώστε να έχουμε ικανοποίηση των αιτημάτων μας» σημείωσε ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Λάρισας κ. Ρίζος Μαρούδας, υπογραμμίζοντας πως «δεν πρόκειται να συναινέσουμε στο χαμό μας. Θα αγωνιστούμε για να κερδίσουμε».

Οι αγρότες εξετάζουν τη συνέχιση των κινητοποιήσεών τους με αποκλεισμό των εθνικών οδών και του Ισθμού της Κορίνθου, κάθοδο στην Αθήνα με τα τρακτέρ και διαδήλωση έξω από τη Βουλή, κλείσιμο μεγάλων τελωνείων αλλά και «εισβολές» για δράσεις με τα αγροτικά μηχανήματα στα κέντρα των μεγαλύτερων πόλεων της χώρας.

Δείτε βίντεο:

Δείτε φωτογραφίες:

Φωτό: Κώστας Τσιάρας – onlarissa.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες