ΕΙΚΟΝΕΣΛΑΡΙΣΑ

Όταν στη Λάρισα γίνονταν καλλιστεία με γυμνόστηθες κοπέλες – Στη σημερινή εποχή του political correct θα άντεχαν τέτοιες εκδηλώσεις; (φωτο)

Στο μακρινό 1987 στην ιδιαίτερα «ζωντανή» Λάρισα από πλευράς διασκέδασης τη δεκαετία του ’80, μεγάλη αίσθηση προκάλεσε η τότε διοργάνωση καλλιστείων διαφορετικών από τα υπόλοιπα.

Γυμνόστηθες κοπέλες διαγωνίζονταν σε ένα, δεν θα το έλεγε κανείς, τόσο τιμητικό και ευχάριστο θέαμα, με στόχο τη στέψης της ομορφότερης. Μάλιστα στην τότε καλοκαιρινή ντίσκο STADIUM – SUMMER (στην παλαιά εθνική Λάρισας – Βόλου), Λαρισαίοι είχαν κατακλύσει τον χώρο προκειμένου να απολαύσουν τις έξι κοπέλες – 6 Τσιτσιολίνες όπως χαρακτηριστικά έγραφε το περιοδικό της εποχής «Στιγμές» – να επιδεικνύουν τα κάλλη τους ενδεδυμένες μόνο με το μπικίνι τους, καλύπτοντας τα πρόσωπά τους με μάσκες.

Μια εκδήλωση που αν γινόταν σήμερα όχι απλά θα σόκαρε, αλλά στη σημερινή εποχή του political correct θα ξεσήκωνε τα πλήθη και θα ήταν το απολύτως φυσιολογικό, καθώς το εν λόγω event μόνο μειωτική διάθεση ως προς τις κοπέλες θα μπορούσε να έχει.

Η σημερινή κοινωνία σαφώς και δεν θα «σήκωνε» τέτοιου είδους εκδηλώσεις και μπορεί να φανταστεί κανείς στο άκουσμα και μόνο ενός τέτοιου event, τι θα ακολουθούσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Μια άλλη εποχή, με άλλες ιδεολογίες, άλλες συνήθειες και νοοτροπίες που ευτυχώς αφήσαμε πίσω μας, σε μια άλλη χιλιετία…

Δείτε φωτογραφίες:

Αθανασία Παύλου

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες