ΛΑΡΙΣΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Ντροπή στην «καρδιά» της Λάρισας: Έκοψαν σίδερα κι έφτιαξαν ξανά πάρκινγκ πάνω στην… πλατεία – Ανύπαρκτος ο έλεγχος από τη Δημοτική Αστυνομία (φωτό)

Θλίψη και οργή προκαλεί στους Λαρισαίους η εικόνα που επικρατεί στην πλατεία Ρήγα Φεραίου, στο κέντρο της πόλης, εκεί όπου στη μία πλευρά του υπό κατασκευή θεάτρου του ΟΥΗΛ, επί της οδού Βελή, επιτήδειοι δημιούργησαν ξανά το… ιδιωτικό τους πάρκινγκ πάνω στην πλατεία!

Για μία ακόμη φορά βέβαια με την… «ευγενική χορηγία» της Δημοτικής Αστυνομίας που ενώ βλέπει (;) την καραμπινάτη παρανομία, όπως εξηγούν στο onlarissa.gr καταγγέλλοντες πολίτες, συνεχίζει να σφυρίζει αδιάφορα και να ανέχεται τους «πονηρούς» που δημιουργούν μία τριτοκοσμική εικόνα στην «καρδιά» της Λάρισας.

Θυμίζουμε πως το φαινόμενο δεν είναι καινούριο και είχε επισημανθεί σε πλήθος δημοσιευμάτων του onlarissa.gr αλλά και άλλων τοπικών μέσων.

Μετά από αρκετό διάστημα δημοσιογραφικής και κοινωνικής πίεσης, οι αρμόδιοι… δέησαν να τοποθετήσουν σιδερένιες μπάρες που απέτρεπαν την άνοδο οχημάτων στο πεζοδρόμιο και στην πλατεία.

Όμως εδώ και αρκετό καιρό, οι επιτήδειοι όχι μόνον έκοψαν τις μπάρες σε ένα σημείο όπως φαίνεται και στις παρακάτω φωτογραφίες, αλλά τοποθέτησαν και στο κράσπεδο κομμάτια ξύλου, για να δημιουργήσουν και την απαραίτητη… μπάρα, ώστε τα οχήματά τους να ανεβαίνουν άνετα στην… πλατεία!

Δείτε τις φωτογραφίες:

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες