ΛΑΡΙΣΑ

Έφτασε στη Λάρισα και στην 110 Π.Μ. ο Κυριάκος Μητσοτάκης για την σύσκεψη με τους δημάρχους – Δείτε φωτογραφίες  

Στις 10 το πρωί της Παρασκευής έφτασε στη Λάρισα και στην 110 Πτέρυγα Μάχης ο πρωθυπουργός κ. Κυριάκος Μητσοτάκης, όπου τον υποδέχθηκε ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Λευτέρης Αυγενάκης, η υφυπουργός Παιδείας κ. Ζέτα Μακρή, καθώς και οι βουλευτές Λάρισας της ΝΔ κ.κ. Χρήστος Κέλλας και Χρήστος Καπετάνος. Επίσης από νωρίς το πρωί τον ανέμεναν ο απερχόμενος Περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κώστας Αγοραστός, ο νεοεκλεγείς Περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Δημήτρης Κουρέτας, ο νεοεκλεγείς δήμαρχος Λαρισαίων κ. Θανάσης Μαμάκος, οι δήμαρχοι Αγιάς, Κιλελέρ και Τεμπών κ.κ. Αντώνης Γκουντάρας, Γιώργος Μανώλης και Θανάσης Νασιακόπουλος.

Σε αίθουσα της 110 ΠΜ ξεκίνησε ήδη η σύσκεψη του πρωθυπουργού με τους δημάρχους και τους προέδρους Κοινοτήτων των παρακάρλιων περιοχών.

Εν συνεχεία ο κ. Μητσοτάκης θα αναχωρήσει για τον γειτονικό νομό, αφού θα παραστεί και θα μιλήσει στα εγκαίνια του έργου ύδρευσης της ανατολικής πλευράς της Π.Ε. Καρδίτσας από τη Λίμνη Σμοκόβου και θα επισκεφθεί τη Μεταμόρφωση Καρδίτσας.

Μετά την επίσκεψή του στην Π.Ε. Καρδίτσας, ο πρωθυπουργός θα αναχωρήσει για τη Χάγη, όπου στις 18:50 (ώρα Ελλάδας) θα έχει συνάντηση με τον υπηρεσιακό Πρωθυπουργό της Ολλανδίας Mark Rutte. Θα ακολουθήσουν διευρυμένες συνομιλίες των αντιπροσωπειών των δύο χωρών.

Δείτε φωτογραφίες:

ΦΩΤΟ: Κώστας Τσιάρας

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες