ΛΑΡΙΣΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Αυτή ήταν η αντίδραση του Λαρισαίου τυχερού όταν άκουσε ότι κέρδισε 150.000 ευρώ – Πρωτάκουστο το ποσό για ΚΙΝΟ στη Λάρισα (φωτο – βίντεο)

Το νέο κυκλοφόρησε από νωρίς σήμερα το πρωί στη Λάρισα και έγινε αντικείμενο συζήτησης σε παρέες για το γεγονός ότι ένας τυχερός Λαρισαίος κέρδισε 150.000 ευρώ στο τυχερό παιχνίδι ΚΙΝΟ.

Το γουρλίδικο Πρακτορείο ΟΠΑΠ στο οποίο έπαιξε το δελτίο είναι του Ηλία Κυριακίδη που βρίσκεται στην πλατεία Αβέρωφ και το δελτίο ήταν αξίας 10 ευρώ, πετυχαίνοντας το 7 στα 7 συν μπόνους.

Ο Φώτης, υπάλληλος του πρακτορείου μιλώντας στο onlarissa.gr, τόνισε ότι είναι πρωτάκουστο το ποσό του κέρδους για το εν λόγω παιχνίδι, τουλάχιστον στη Λάρισα και περιέγραψε την αντίδραση του τυχερού στο άκουσμα των χρημάτων που κέρδισε:

«Χθες είχαμε την χαρά να κερδίσει ένας τυχερός 150 χιλιάδες ευρώ. Μάλιστα ήταν το πρώτο δελτίο που έριξα στην βάρδια μου. Ο τυχερός ήρθε, ήταν ένας πελάτης που έρχεται στο κατάστημα μια με δύο φορές την εβδομάδα, έπαιξε, έφυγε και ξαναγύρισε μετά από πέντε λεπτά. Προφανώς κοίταξε το κινητό του, είδε ότι έβγαλε τα νούμερα και η αντίδρασή του ήταν ότι φαινόταν στα χαμένα, δεν το πίστευε και δεν ήξερε καν πόσα κέρδισε, ρωτούσε και κοιτάξαμε τις μηχανές, μας έλεγε να επικοινωνήσουμε με τον ΟΠΑΠ. Κάναμε όμως τα μαθηματικά και είδαμε ότι κέρδισε ένα πολύ μεγάλο ποσό. Οι άλλοι πελάτες έδειξαν και αυτοί μεγάλη χαρά. Τόσο μεγάλη νίκη στο ΚΙΝΟ δεν έχει ξαναγίνει τουλάχιστον στο πρακτορείο μας και είναι πραγματικά πρωτάκουστο».

Δείτε το βίντεο:

Δείτε φωτογραφίες:

ΦΩΤΟ/ΒΙΝΤΕΟ: Κώστας Τσιάρας 

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες