ΛΑΡΙΣΑ

Συγκέντρωση αλληλεγγύης στον Παλαιστινιακό λαό στη Λάρισα (φωτο – βίντεο)

Συγκέντρωση αλληλεγγύης στον παλαιστινιακό λαό πραγματοποιήθηκε σήμερα το απόγευμα της Τετάρτης στην Κεντρική πλατεία της Λάρισας, την οποία διοργάνωσε το Εργατικό Κέντρο και η Επιτροπή Ειρήνης.

Στην διαδήλωση συμμετείχαν επίσης διάφορα σωματεία, σύλλογοι και φορείς της πόλης.

Ο Αθανάσιος Αθανασιάδης, αντιπρόεδρος της Επιτροπής Ειρήνης Λάρισας τόνισε μεταξύ άλλων: «Απαιτούμε την άμεση απόσυρση της ελληνικής φρεγάτας. Με συγκεντρώσεις σε όλη τη χώρα ο ελληνικός λαός δηλώνει ότι είναι κοντά στον λαό τη Παλαιστίνης».

Από την πλευρά του ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Λάρισας, Γιάννης Σκόκας σημείωσε μεταξύ άλλων πως: “Από εδώ από την δοκιμαζόμενη γη της Θεσσαλίας, της Λάρισα όλοι εμείς στέλνουμε μήνυμα αλληλεγγύης στο πολύπαθο Παλαιστινιακό λαό. Στεκόμαστε δίπλα όπως κάθε φορά καταδικάζοντας τις νέες θηριωδίες, το διαχρονικό έγκλημα που υλοποιεί σε βάρος του το κράτος-δολοφόνος του Ισραήλ. Ενώνουμε την φωνή μας με χιλιάδες σε όλη την Ελλάδα και στην Ευρώπη με τον ηρωικό λαό της Παλαιστίνης για το δικαίωμά του να παλεύει για να ζήσει σε ελεύθερη πατρίδα, χωρίς κατοχή και κατοχικά στρατεύματα. Απέναντι σε όλους αυτούς λοιπόν που προσπαθώντας να αθωώσουν το έγκλημα μιλάνε για «το δικαίωμα στην αυτοάμυνα» ενάντια στην «τρομοκρατία», την ίδια ώρα που βομβαρδίζουν νοσοκομεία στη Γάζα και δολοφονούν εκατοντάδες γυναίκες και παιδιά. Σήμερα λοιπόν μετά την νέα θηριωδία στο βομβαρδισμένο νοσοκομείο του Al Alhi , τι έχουν να πουν οι απολογητές της Ισραηλινής κατοχής και του εγκλήματος;”.

Μετά την συγκέντρωση πραγματοποιήθηκε πορεία στους δρόμους της Λάρισας η οποία κατέληξε έξω από την 1η Στρατιά.

Δείτε βίντεο:

Δείτε φωτογραφίες:

ΦΩΤΟ/ΒΙΝΤΕΟ: Κώστας Τσιάρας

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες