ΛΑΡΙΣΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Χαμός στο κέντρο της Λάρισας για Μητσοτάκη και Αγοραστό: Τον στηρίζω ανεπιφύλακτα, ξεκάθαρα και χωρίς αστερίσκο, είπε ο πρωθυπουργός (φωτό – βίντεο)

Το αδιαχώρητο προκλήθηκε το βράδυ της Παρασκευής στο κέντρο της Λάρισας, στην πλατεία Ταχυδρομείου, εκεί όπου βρέθηκε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης μαζί με τον Κώστα Αγοραστό, προκειμένου να στηρίξει την υποψηφιότητα του περιφερειάρχη για τον δεύτερο γύρο των εκλογών την ερχόμενη Κυριακή.

Μαζί τους και ο νεοεκλεγείς Δήμαρχος Λαρισαίων Θανάσης Μαμάκος, για τον οποίο επίσης ο κ. Μητσοτάκης επιφύλασσε κολακευτικά σχόλια για τη νίκη του. Στον σύντομο χαιρετισμό του ζήτησε «ένα πολύ θερμό χειροκρότημα για τον πολύ μεγάλο νικητή της πρώτης Κυριακής το νέο σας δήμαρχο. Κι ένα ακόμη μεγάλο χειροκρότημα για το μεγάλο νικητή της επόμενης Κυριακής, τον περιφερειάρχη σας τον Κώστα Αγοραστό. Στηρίζω ανεπιφύλακτα, ξεκάθαρα, χωρίς κανέναν αστερίσκο την υποψηφιότητα του Κώστα Αγοραστού για να συνεχίσει το έργο που έχει ξεκινήσει εδώ και δυο θητείες».

Από την πλευρά του ο Κώστας Αγοραστός τόνισε πως «την Κυριακή ξημερώνει μία άλλη μέρα για τη Θεσσαλία. Μέρα της δημιουργίας, με το σχέδιο που έχουμε για κάθε άνθρωπο, για κάθε Θεσσαλή και κάθε Θεσσαλό… Για όλες και όλους μαζί, χωρίς διακρίσεις, χωρίς αποκλεισμούς. Είμαστε εδώ υπάρχουμε για καθέναν από εσάς και για όλους μαζί. Ευχαριστώ τον πρωθυπουργού μας Κυριάκο Μητσοτάκη για το μεγάλο έμπρακτο ενδιαφέρον για τη Θεσσαλία. Ζητώ τη στήριξή σας, ζητώ να πάμε ακόμη πιο ψηλά, μαζί ενωμένοι, με τον καθέναν και για όλους τη Θεσσαλίας. Πάμε μαζί την Κυριακή δυνατά μπροστά!»

Ξεκάθαρη στήριξη στον Κώστα Αγοραστό έδωσε και ο νεοεκλεγείς Δήμαρχος Λαρισαίων Θανάσης Μαμάκος, τονίζοντας πως «την προηγούμενη Κυριακή πετύχαμε μία μεγάλη νίκη που είναι νίκη όλων των Λαρισαίων, μεθαύριο έχουμε μία ακόμη μία μάχη η οποία θα είναι μάχη που θα αποτελέσει νίκη όλων των Θεσσαλών και θα πρέπει όλοι να στηρίξουμε τον αγώνα του Κώστα Αγοραστού. Κύριε πρωθυπουργέ σας ευχαριστούμε για την παρουσία σας εδώ να είστε καλά».

Ο πρωθυπουργός εμφανίστηκε ιδιαίτερα ευδιάθετος, συνομίλησε με πολίτες ενώ έβαλε και αμέτρητες selfies.

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες:

Φωτογραφίες – βίντεο: Κώστας Τσιάρας / onlarissa.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες