ΛΑΡΙΣΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Προς άνοιγμα την ερχόμενη Δευτέρα τα σχολεία στην περιοχή της Λάρισας – Πότε θα παρθούν οι τελικές αποφάσεις, τι είπε ο Δήμαρχος

Στην κατεύθυνση να ανοίξει, τουλάχιστον η συντριπτική πλειοψηφία των σχολείων της περιφερειακής ενότητας Λάρισας εργάζονται όλοι οι συναρμόδιοι φορείς, καθώς διανύουμε και την δεύτερη εβδομάδα κατά την οποία είναι εκτός λειτουργίας λόγω των πλημμυρών.

Στο περιθώριο της συνέντευξης τύπου που παραχώρησε το μεσημέρι ο Δήμαρχος Λαρισαίων κ. Απόστολος Καλογιάννης είπε πως η κατάσταση στην περιοχή είναι καλή πλην δύο σχολικών συγκροτημάτων στις Εργατικές Κατοικίες Γιάννουλης και στη Φαλάνη.

Αντίστοιχη είναι η εικόνα και στις άλλες περιοχές που χτυπήθηκαν από τα ακραία καιρικά φαινόμενα, με τους κατά τόπους αρμόδιους να δίνουν αγώνα δρόμου μέχρι το Σαββατοκύριακο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η τελική απόφαση αναμένεται να παρθεί μεθαύριο Πέμπτη ή την Παρασκευή, όταν η Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Θεσσαλίας αλλά και η Περιφέρεια θα έχουν στα χέρια τους τις εκτιμήσεις των Δήμων για την κατάσταση των σχολικών συγκροτημάτων τους.

Όπως όλα δείχνουν όμως, πορευόμαστε προς το πρώτο κουδούνι την ερχόμενη Δευτέρα, 25 Σεπτεμβρίου, πιθανόν με κάποιες μικρές εξαιρέσεις σχολείων που ίσως δεν προλάβουν να ανοίξουν τότε.

newsroom onlarissa.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες