ΛΑΡΙΣΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

«Τσουνάμι» αποδοκιμασιών στη σελίδα του Δήμου Λαρισαίων για την «καταδίκη» του Δήμου Πέλλας επειδή έστειλε βοήθεια στη Λάρισα χωρίς να… τους ρωτήσει!

Σε τσουνάμι τεράστιων διαστάσεων εξελίσσεται η αντίδραση της κοινής γνώμης της Λάρισας, μετά την απόφαση του Δήμου Λαρισαίων με επίσημη ανακοίνωση να καταδικάσει ως «αντιδεοντολογική και καταδικαστέα ενέργεια του Δήμου Πέλλας» το γεγονός πως προσέφερε βοήθεια σε πληγέντα χωριά χωρίς να ενημερώσει την Δημοτική Αρχή!

Στην ανακοίνωση του Δήμου Λαρισαίων τονίζεται επίσης πως «η συγκεκριμένη ενέργεια,  είναι σαφώς αντιδεοντολογική, καταδικαστέα  και έξω από το πνεύμα αλληλεγγύης που έχουν επιδείξει στο παρελθόν, τόσο ο Δήμος Λαρισαίων προς άλλους Δήμους που χρειάστηκαν στήριξη και βοήθεια, όσο και πολλοί Δήμοι απ΄ όλη τη χώρα προς τη Λάρισα και άλλους Δήμους της Θεσσαλίας για την αντιμετώπιση των συνεπειών της πρόσφατης θεομηνίας».

Μάλιστα, σημειώνεται πως «για το θέμα ο δήμαρχος Λαρισαίων Απ. Καλογιάννης  έχει εκφράσει τη διαμαρτυρία του στο δήμαρχο Πέλλας και έχει ενημερώσει την ηγεσία της Κεντρικής Ενωσης Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ)»

Ωστόσο στην επίσημη σελίδα του Δήμου Λαρισαίων στο facebook (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ) τα πράγματα είναι παντελώς διαφορετικά καθώς εκατοντάδες πολίτες αποδοκιμάζουν με κάθε τρόπο την ανακοίνωση της Δημοτικής Αρχής του κ. Καλογιάννη.

Διαβάστε μερικά από τα σχόλια:

   

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες