ΘΕΣΣΑΛΙΑ

Ιστιοφόρο βγήκε στη στεριά στον Αγνώντα Σκοπέλου – Καλά στην υγεία τους οι επιβαίνοντες (φωτό)

Σκάφος ελληνικής σημαίας, με δέκα (10) επιβαίνοντες, προσάραξε τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα στην θαλάσσια περιοχή της παραλίας Αγνώντα Σκοπέλου.

Ειδικότερα, ενώ το σκάφος ήταν πρυμνοδετημένο στην προβλήτα του λιμένα Αγνώντα Σκοπέλου, λόγω των ισχυρών άνεμων που επικρατούσαν στην περιοχή, έγινε προσπάθεια του κυβερνήτη να το απομακρύνει από την προβλήτα, με αποτέλεσμα το σκάφος να μείνει ακυβέρνητο και να προσαράξει στην παραλία του Αγνώντα.
Φωτό Δημήτρης Πάντος

Οι επιβαίνοντες του σκάφους βγήκαν στη στεριά, καλά στην υγεία τους, με το σκάφος να παραμένει προσαραγμένο στην παραλία, με ελαφριά κλίση, χωρίς να παρουσιάζει εισροή υδάτων, ενώ με μέριμνα της πλοιοκτήτριας εταιρείας πρόκειται να πραγματοποιηθούν ενέργειες αποκόλλησης και να ρυμουλκηθεί σε ασφαλή περιοχή.

Από το Α’ Λιμενικό Τμήμα Σκοπέλου του Λιμεναρχείου Σκιάθου που διενεργεί την προανάκριση, απαγορεύθηκε ο απόπλους του σκάφους μέχρι την αποκατάσταση της βλάβης και την προσκόμιση σχετικού βεβαιωτικού αξιοπλοΐας, ενώ από το περιστατικό δεν παρατηρήθηκε θαλάσσια ρύπανση.

Δείτε φωτογραφίες:

Κεντρική φωτό: Ρήγας Λεμονής

Πηγή: gegonota.news

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες