Ανδρέας ΓιουρμετάκηςΛΑΡΙΣΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Ταυτότητες: Οι Λαρισαίοι πρέπει να ανησυχούμε περισσότερο

ΓΡΑΦΕΙ Ο Ανδρέας Γιουρμετάκης

ΟΙ ΙΤΑΛΟΙ βάζουν μικροτσίπ στην παρμεζάνα για να χτυπήσουν τα τυριά-μαϊμού! Δεν είναι θεωρία συνωμοσίας. Οι παραγωγοί του διάσημου ιταλικού τυριού τοποθετούν τσιπ στην συσκευασία τους, σύμφωνα με χτεσινό ρεπορτάζ των Times του Λονδίνου, σε μία απόπειρα να καταπολεμήσουν τους απατεώνες που αντιγράφουν το προστατευόμενο προϊόν τους.

ΕΙΝΑΙ προφανές, ότι δεν πρέπει να μας αφήσει αδιάφορους όλους τους θρησκευόμενους της Ελλάδας, το γεγονός ότι η τοποθέτηση μικροτσίπ στα τυριά της Ιταλίας συνέπεσε με την εξαγγελία της αλλαγής ταυτοτήτων στην Ελλάδα. Τίποτα σ’ αυτό τον κόσμο δεν είναι τυχαίο, όπως μπορεί να καταλάβει οποιοσδήποτε ανοιχτομάτης. Η παγκοσμιοποίηση και η Νέα Τάξη πραγμάτων δεν αστειεύονται και αποφάσισαν προφανώς να ελέγξουν ταυτόχρονα ανθρώπους και τυριά! Συνδυασμός μάλιστα, που εμάς τους Λαρισαίους θα πρέπει να μας ανησυχεί περισσότερο!

ΙΣΩΣ γι’ αυτό, όπως έγραψαν όλα σχεδόν τα μέσα μαζικής ενημέρωσης της Λάρισας, από τον όρθρο καθημερινά, σπεύδουμε στην αστυνομική διεύθυνση της Λάρισας για να προλάβουμε το κακό και να προμηθευτούμε τις παλιές καλές ταυτότητες. Αυτές με τις οποίες μας τροφοδότησε ως γνωστόν, η κυβέρνηση Σημίτη και για τις οποίες τότε εμείς δεν είχαμε καταλάβει ότι ήτανε καλές και δυστυχώς παρασυρμένοι από τον μακαρίτη τον Χριστόδουλο και τον Καραμανλή που είχε σπεύσει να υπογράψει πρώτος στο άτυπο εκείνο δημοψήφισμα, ξεσηκωθήκαμε και διαδηλώναμε με χριστιανικό πείσμα ζητώντας την απόσυρση τους! Χωρις να έχουμε αντιληφθεί ότι ο Σημίτης δεν ήταν ένας απλός πολιτικός, αλλά προφήτης κανονικός που γνώριζε τα μελλούμενα!.

ΤΩΡΑ, είκοσι και πλέον χρόνια μετά, που αντιληφθήκαμε ότι εκείνες είναι οι καλές ταυτότητες, πέραν της έμπρακτης μετάνοιας που επιδεικνύουμε ζητώντας τες και πάλι, ετοιμάζουμε νέες λαοσυνάξεις για ν’ αποτραπεί το κακό. Αυτή τη φορά όμως, δεν θα πρέπει να ηγείται των συνάξεων μας το λάβαρο της Αγίας Λαύρας, όπως τότε επί Χριστοδούλου, αλλά ένα τεράστιο εικόνισμα του Σημίτη. Διότι ο καλός ο χριστιανός ξέρει να βλέπει μπροστά έστω και είκοσι χρόνια αργότερα!

«ΚΑΠΟΙΟΙ είναι βολεμένοι στο μεσαίωνα τους», έγραψε κάποιος αντίχριστος, «και δεν θέλουν να αλλάξει αυτό». Κακεντρεχεια. Περισσότερο φυσιολογικό είναι να σκεφτείς ότι σ’ αυτή τη χώρα δεν θα πλήξουμε ποτέ. Και μάλιστα, καθώς αναμένεται νέο κύμα καύσωνα, τα ενδιαφέρονται θα αρχίσουν μόλις σφίξουν περισσότερο οι ζέστες.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες